News

Celebs in het dagelijks leven

Koken, stofzuigen, boodschappen doen… We hebben het maar druk met onze dagelijkse bezigheden. Je zou denken dat de Hollywoodsterren personeel hebben voor dit soort klusjes. Maar niets is minder waar. Deze sterren zijn net zoals wij. Celebs – het zijn net mensen!

Boodschappen

celeb
Het verliefde koppel wil zo normaal mogelijk leven. Dat betekent dat zo ook gewoon naar de winkel gaan! Maar Miley zorgt er wel voor dat haar sterke verloofde de boodschapjes naar huis draagt. Goed geregeld!

celeb
Ook Vanessa gaat gewoon zelf naar de winkel voor haar bloemetjes en aardappelen. Natuurlijk dit ze dit wel geheel in stijl. We like!

celeb
Lea Michele is niet bang om haar handen uit de mouwen te steken en heeft geen man nodig om haar zware boodschappen te dragen. Ondertussen belt ze gewoon nog even.

celeb
Het gaat Lindsay Lohan de laatste jaren niet erg voor de wind. Toch weerhoudt het haar er niet van om zelf haar medicijnen op te halen.

celeb
Selena heeft haar lief Justin echt niet nodig bij het boodschappen doen. Ze draagt twee plastic tasjes en geniet ondertussen van een lekker drankje.

Hond uitlaten

celeb
Amanda Seyfried wordt zelden zonder haar trouwe viervoeter gespot. Het is dus logisch dat ze ‘m lekker zelf uitlaat.

ryan
Ook Ryan Gosling schakelt geen uitlaatservice in voor z’n hond. Hij geniet samen met zijn hond van een lange wandeling.

celeb
Dit is Anne Hathaway die de poep opraapt van haar hond. Wij hebben haar wel eens charmanter gezien. Tja… deze dingen moeten ook gebeuren.

Sporten

celeb
Hilary Duff is hard bezig om haar babyweight kwijt te raken.

celeb
Penn Badgley is ultra sportief – hij komt net van de sportschool en hij stapt daarna meteen op zijn fiets.

celeb
Als model moet je in topconditie zijn, zo weet ook Alessandra Ambrosio.

celeb
Jessica Alba doet haar workout in een knalroze shirt met haar lokken in een casual knot. Jessica bewijst dat ze er ook na een sportsessie tip top uitziet.

dakota
Dakota Fanning doet gewoon twee klusjes in één keer. Na haar workout is Dakota boodschappen gaan doen.

Welke celeb ziet er het ‘normaalst’ uit?

Bron beeld: reporters

Door: Emma