News

Gossip Girl(scene) week 40

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossip girl(scene) 40

Kim Kardashian wil serieus gewicht verliezen. Een paar weken geleden meldden we al dat haar vriend Kanye West graag zou willen dat Kim wat af zou vallen en nu vertelt Kim er zelf ook open over op Twitter. Zo grapte ze dat ze net zoveel moet afvallen als haar zus Kourtney, die een paar maanden geleden beviel van een kindje. Hoe Kim afvalt vertelt ze ook op Twitter, hiervoor gebruikt ze de pillen van QuickTrim. Kim en haar zusje Khloe maakten twee jaar geleden reclame voor de dieetpillen van QuickTrim en kwamen eerder dit jaar in opspraak, omdat de beweringen die in de reclame gedaan worden nergens op gebaseerd zijn. Kim is de afgelopen week al drie kilo afgevallen met de dieetpillen. Don’t try this at home ladies, gezond leven is nog steeds de enige manier voor een (blijvend) gezond en mooi figuurtje.

gossip girl(scene) 40

Lindsay Lohan werd vroeger op school flink gepest. Arme Linds werd flink getreiterd, omdat ze acteerde en haar vader in de gevangenis zat. Dit vertelde Lindsay op Twitter naar aanleiding van een item over pesten in de populaire talkshow van Katie Couric. "Als ik een tijdje was weg geweest om te filmen en weer op school kwam werd ik uitgescholden”. Het was zelfs zo erg dat Lindsay een tijdje thuis les kreeg.

gossip girl(scene) 40

Anne Hathaway trouwde afgelopen weekend met de 31-jarige Adam Shulman. Ze droeg een prachtige jurk van Valentino tijdens de ceremonie op een groot landgoed aan de Californische kust. En waar mensen normaal huwelijkscadeaus krijgen als servies of een keukenmachine, kreeg Anne een kalf als huwelijkscadeau. Van wie Anne dit bijzondere cadeau kreeg? Dierenrechtenorganisatie PETA. Zij waren zo blij dat Anne en haar man een compleet veganistisch menu serveerden tijdens de bruiloft, dat ze het paar een uit het slachthuis gered kalf cadeau deden. Uhhhhh, wij hopen voor Anne en Adam dat ze een grote tuin hebben, want wij zouden niet weten waar wij een kalf kwijt zouden moeten.

gossip girl(scene) 40

Goed nieuws voor de fans van meidengroep Girls Aloud, de meiden zijn weer bij elkaar, ter ere van het tienjarig bestaan van de groep. De groep ontstond in november 2002 en werd gevormd door het TV programma Popstars The Rivals. Een paar jaar geleden besloten de meiden allemaal hun eigen gang te gaan, Cheryl Cole was het meest succesvol. Nu zijn de meiden dus weer (even) bij elkaar. De eerste single is al opgenomen en de videoclip is geschoten. Of dit een eenmalige reünie is, of dat er een compleet album gemaakt wordt durven wij niet te zeggen. We zijn in ieder geval erg benieuwd naar de nieuwste single.

gossip girl(scene) 40

Kristin – The Hills / Laguna Beach – Cavallari beviel afgelopen zomer van haar zoontje Camden, maar het babygewicht is ze al zo goed als kwijt. Hoe ze dit voor elkaar gekregen heeft? Waarschijnlijk heeft het iets met haar genen te maken (Kristin heeft altijd een slank figuur gehad), maar volgens Kristin ligt dit aan het feit dat ze borstvoeding geeft. Volgens haar geeft dit hetzelfde effect als tien kilometer per dag hardlopen. Al haar gewicht is ze echter nog niet kwijt, klaar voor haar bikini is Kristin naar eigen zeggen nog niet.

Bron: Ohnotheydidnt, Perezhilton, Dailymail, Dailynews

Door Annemerel