News

Miley & Liam wéér een matchende tatoeage!

Dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth helemaal hoteldebotel zijn op elkaar, dat kan iedereen zien. Al maanden zijn ze hét showbizz couple en hebben ze zich zelfs verloofd. Al gaan ze nog lang niet trouwen, het is wel heel romantisch! Een tijdje geleden vonden ze het tijd om hun liefde te verzegelen met een matchende tatoeage, nu werd het tijd voor de tweede!

miley

miley cyrus

Ondertussen kennen we natuurlijk de Sugar Skulls van Miley en Liam al, je hebt deze ook voorbij zien komen in ons ‘Tatoeages in celebrityland’ artikel. Het is een ‘vrolijkere’ schedel die ze beiden op hun enkel hebben laten tatoeëren.

In het artikel kwam ook naar voren dat Miley maar liefst zestien tatoeages had! Van zeven kleine tatoeages op haar vingers tot grote dromenvanger op haar rechterzij, allemaal met een grote betekenis.

miley cyrus

Een van haar nieuwste tatoeages was de speech van President Theodore Roosevelt die ze heeft laten zetten in juli. Een inspirerende quote met de woorden: "So that his place shall never be with those cold, timid souls who knew neither victory nor defeat.”

miley cyrus

Nu heeft Liam, uit liefde voor Miley, de quote afgemaakt met de tekst uit dezelfde speech van President Theodore Roosevelt! Op zijn arm staat geschreven: “If he fails, at least fails while daring greatly.”

miley cyrus

Wat vind jij van deze matchende tatoeages?

Bron: Ohnotheydidnt.com, Hollywoodlife.com & Celebteenlaundry.com
Bron beeld: Hollywoodlife.com, Eonline.com, Weheartit.com & Mileydaily.com

Door: Jitske