News

Lauren Conrad in Allure Magazine

Het is een belangrijke week voor Ms. Lauren Conrad! Niet alleen lanceerde Lauren gisteren haar nieuwe Beautyboek, ook het tweede deel van de The Fame Game-chicklitserie werd gelanceerd. Ondertussen staat Lauren ook op de cover van het Amerikaanse Allure Magazine.

Lauren Conrad Allure

Lauren Conrad leerden we natuurlijk kennen door de "reality"series Laguna Beach en The Hills. Er is nogal wat discussie over die "echtheid" van de serie. In het interview met Allure Magazine doet Lauren Conrad een boekje open… De 26-jarige schrijfster en ontwerpster vertelt:

"Het verhaal dat vertelt werd, is volgens mij geen oneerlijk verhaal. Maar de manier waarop ze het verhaal vertelden was soms een beetje anders. De camera’s zijn er niet altijd, soms waren er twee belangrijke personages die ruzie kregen met elkaar. Dat is belangrijk voor het verhaal. De producenten wilden dat we de dingen die belangrijk voor het verhaal waren en niet op film waren vastgelegd, naspeelden. Het is wel gebeurd, ze hebben het niet verzonnen. Het is alleen net iets anders opgenomen."

Lauren conrad allure

Lauren vertelt verder ook over haar kortstondige relatie met Brody – Kardashian halfbroertje – Jenner. "Brody en ik hebben gedate. Het was vrij kort en door bewerking van de beelden hebben ze het zeker langer laten lijken."

lauren conrad allure

Dat verklaart een hoop, toch meiden?! Hopen jullie stiekem ook nog steeds op een The Hills reunie? Waarschijnlijk is het ijdele hoop en zal dat nooit gaan gebeuren, maar wij missen ons wekelijkse drama halfuurtje met Lauren, Audrina, Heidi en Whitney nog steeds!

Wat vinden jullie van de eerste beelden van Lauren’s shoot voor Allure Magazine? Volgende week dinsdag ligt in Amerika (en later in de week ook in Nederland bij American Book Center) het nummer met het complete interview en de complete shoot in de winkel.

Bron: Ohnotheydidnt, Laurenconrad & Just Jared

Door Annemerel

Must reads 👀