News

Gossip Girl(scene) week 42

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 42

Jennifer Aniston heeft haar uitnodigingen voor haar huwelijk met verloofde Justin Theroux inmiddels verstuurd. Er is ook een uitnodiging verzonden naar “Pitt”. Maar niet de “Pitt” die je misschien zou verwachten (Brad). Nee, de uitnodiging was gericht aan Jane Pitt, Brad’s moeder. Brad en Jen trouwden in 2000, helaas ging het stel in 2005 uit elkaar, maar Brad’s moeder is altijd een grote steun gebleven voor Jennifer. Jen zou het zelfs beter kunnen vinden met Jane, dan met haar eigen moeder. Jane is dan ook hartstikke blij dat Jennifer eindelijk weer gelukkig is in de liefde. Brad Pitt hoeven we waarschijnlijk niet op de trouwplechtigheid te verwachten. Niet dat Jennifer en Brad het niet met elkaar kunnen vinden, maar zijn aanwezigheid zou te veel afleiden van de trouwerij zelf.

Gossip Girl(scene) week 42

Hoewel roddeljournalisten maar niet uitgepraat raken over de liefde tussen Chris Brown en Rihanna, is daar volgens Rihanna helemaal niets van waar. Rihanna heeft naar eigen zeggen zelfs al meer dan twee jaar geen date gehad. Geen gezellig avondje naar de film, geen dinerdate, niets.. Ze hoopt snel iemand te vinden want is de speculaties over haar “relatie” met Chris Brown nu wel een beetje zat.

Gossip Girl(scene) week 42

Een nieuwe Gossip Girl(scene), een nieuwe status voor de relatie van John en Katy. Zeiden we vorige week nog dat de twee nu definitief uit elkaar zijn omdat Katy een betrouwbare man wil, deze week zijn ze weer samen. God, wat moet het vervelend zijn om te daten als celebrity, je wordt nooit met rust gelaten. Katy en John werden afgelopen weekend toch weer samen gespot in een restaurant in New York. Ach ja, wie weet… Misschien waren ze er wel gewoon als vrienden. Maar ja, dat verkoopt natuurlijk geen tijdschriften ;-).

Gossip Girl(scene) week 42

Gelukkig zijn er ook celebrities als Anne Hathaway. Anne trouwde een paar weken geleden met haar (inmiddels) man Adam Shulman. De foto’s van het bruidspaar werden verkocht aan verschillende media en daar werd een behoorlijke som geld mee opgehaald. Maar denk maar niet dat Anne met dat geld haar garderobe gaat uitbreiden. Nee, Anne schenkt het geld aan verschillende goede doelen zoals het Amerikaanse kankerfonds, een kinderziekenhuis, een organisatie voor kansarme jonge vrouwen en Freedom to Marry, een stichting die strijdt voor het homohuwelijk in de Verenigde Staten.

Gossip Girl(scene) week 42

Kristen is geen fan van Social Media. Ze vindt het een spannend en mooi medium, maar ze is ook bang dat het haar dood kan zijn. Hoe dan? Vraag je je misschien af. Nou Ms. Stewart is bang dat iemand twittert waar Kristen is en dat op die manier een moordenaar weet waar ze is, en haar van het leven zal beroven. Ja, zo hadden wij er persoonlijk nog nooit over gedacht.

Bronnen: Just Jared, Dailymail, Ohnotheydidnt, Nu.nl

Door Annemerel