News

Celebs met brillen

Celebs verschuilen zich vaak achter een bril. Een zonnebril welteverstaan. Veel minder vaak worden celebrities gespot met een normale bril. En dat terwijl het ze vaak hartstikke leuk staat. Hoe leuk? Dat laten we je vandaag zien, want wij zochten foto's bij elkaar van celebrities met brillen.

celebs met brillenAnne Hathaway droeg jaren geleden in "The Princess Diaries" een bril, toen ze hem afzette (en een metamorfose kreeg) veranderde ze van grijze muis in een vi-va-vamp! Dat brillen Anne ook heel erg goed kunnen staan bewijst deze foto. Dit grote hoekige montuur staat haar heel erg mooi. Ook Jennifer Aniston kan de bril heel erg goed hebben. Maar wat kan Jen eigenlijk niet hebben? Ze ziet er met bril nog steeds glamorous en perfect uit.

celebs met brillenZooey Deschanel draagt als Jess in haar serie New Girl altijd haar "Nerd-glasses" en wat staan ze haar leuk. We zouden haar zonder al bijna niet meer herkennen. Ook Alicia Keys draagt haar bril weleens op een andere plek dan in huis. Ze combineert het hier met heftige paarse oogschaduw. Mooi?

celebs met brillenChloe Sevigny draagt een tweekleurig montuur en combineert dit met knalrode lippen. Een vampy-nerd look. Wat JWoww ook doet, een NERD wordt ze nooit. De bril met het dikke rode montuur staat haar cool. Maar over de echtheid van de bril (als in: zit er vensterglas in of heeft ze hem echt nodig) twijfelen we nog wel een beetje.

celebs met brillenWauw, wat staat deze bril Kim Kardashian goed! Ze ziet er gelijk een stuk klassieker uit. Wat vinden jullie? Kirsten Dunst kan deze bril ook goed hebben. Ze ziet er wel een klein beetje uit als een sexy schooljuf. Eens?

celebs met brillenLady Gaga wordt gespot met de gekste attributen. Wij zouden er dan ook eerder van opkijken als we geen foto met bril van haar hadden kunnen vinden, dan als we dat wel konden (zoals nu het geval is). Natuurlijk draagt Gaga niet zomaar een brilletje. Ze draagt een vintage-ogend montuur met een moderne twist. Mag deze ook op jouw neus? Zoe Saldana is zelfs met bril nog sexy (en natuurlijk smart!). Het maakt haar wel wat ouder.

celebs met brillenStiekem vinden we Demi Moore mooier met dan zonder bril. Dit Wayfarer model staat haar daadwerkelijk prachtig. Georgina Sparks, of eh.. we bedoelen Michelle Trachtenberg met bril! Het staat haar absoluut niet verkeerd. Haar grote blauwe ogen komen nog steeds heel erg mooi naar voren.

celebs met brillenKelly Osbourne is de afgelopen jaren heel wat kilo's kwijtgeraakt, tegelijkertijd heeft ze heel veel stijl ervoor terug gekregen. Deze bril staat haar hartstikke gaaf. Punkrocker Avril Lavigne wordt op haar 28ste nog steeds gespot met groene en roze strepen in haar, maar zij kan dat hebben. Toch? Ze draagt een wit/zwart Wayfarer montuur en voldoet met deze look volledig aan de hipster-look.

celebs met brillenEmmy Rossum (onder andere bekend uit The Day After Tomorrow) draagt een zwart/wit montuur en ziet er nog steeds even prachtig uit. Even iets anders, hoe mooi is haar glanzende donkerbruine haar?! Wie is dit? Is het Lindsay Lohan? Is het Lindsay's moeder Dina? Nee het is Pamela Anderson. Als ze met deze bril slimmer had willen lijken had ze toch net een ietwat ander hoofd moeten trekken. Wat vinden jullie?

Dragen jullie een bril? Welke celebs met brillen vinden jullie het meest geslaagd en bij wie denk jij, nou hou die lenzen maar gewoon in..?

Bron: Ohnotheydidnt, Bellasugar, People

Door Annemerel