News

Adele is bevallen & de baby is doelwit op Twitter

Prachtig nieuws: Adele is bevallen van een zoontje! Adele en haar vriend Simon Konecki zijn in de zevende hemel met hun pasgeboren zoontje. Maar niet iedereen lijkt ze het geluk te gunnen. De zangeres ontvangt namelijk pijnlijke berichten over haar baby op Twitter…

Adele heeft maar liefst 8 Grammy’s gewonnen, maar wij weten zeker dat dit het mooiste weekend van haar leven was. Er is nog wat verwarring over de dag waarop Adele is bevallen. Sommige bronnen beweren dat het zondag was, maar The Daily Mail berichtte onlangs dat de ”special day” al op vrijdag was. Ook is de naam van haar zoontje nog niet bekend. Het management van Adele heeft nog niets losgelaten, maar het schijnt dat ze ”ecstatic” is. Wij begrijpen wel waarom!

adele

Hoewel dit natuurlijk prachtig nieuws is, zit hier nog een vervelend randje aan. Adele’s zoontje is namelijk doelwit op Twitter van mensen die schokkende en beledigende dingen over hem schrijven. Zo tweette ene Vanessa Bieber: ”Ah, Adele heeft een baby gekregen. Is het dik en gehandicapt lol. Vermoord het kind already”. Ook andere mensen schreven gemene berichten naar haar op Twitter. Zo vroegen mensen zich af of ze al last had van een postnatale depressie en andere Twitteraars berichtten dat ze niet wisten dat ze zwanger was, omdat ze zo dik is.

adele

Ondanks dit blijde nieuws lijkt Adele slachtoffer te zijn geworden van jaloerse haters. Helaas is zij niet de enige ster die bizarre berichten op Twitter krijgt. Wij hopen dat ze zich niet teveel van de tweets aantrekt en dat ze veel geniet van haar kersverse zoontje!

Wat vind jij van dit nieuws? En hoe vind jij het dat haar zoontje doelwit is op Twitter?

Bron: thedailymail, ohnotheydidnt

Door: Emma