News

Mr. & Mrs. Timberlake: ‘De bruiloft was magisch’

Aan de foto te zien is Justin Timberlake meer dan blij om met Jessica Biel zijn leven te delen. Het stel heeft na vijf jaar verkering het ja-woord gezegd. Het geluk straalt van de twee newlyweds af. Justin had iets heel speciaals voor Jessica in petto. Lees hier de details over de magische bruiloft!

Op 19 oktober vond de ceremonie plaats in het romantische Italie. ”Het was een hele speciale avond”, vertelt de zanger aan People Magazine. Jessica: ”Het was echt een sprookje!”

jes

Dat wij onze kans gemist hebben is wel duidelijk: Justin zong een liedje met gitaar, terwijl zijn aanstaande bruid naar het altaar liep. ‘Ik heb het liedje speciaal voor deze dag en voor haar geschreven’, vertelt Justin. Hoe cute!

Jessica droeg een een Giambattista Valli Haute Couture trouwjurk. Traditioneel is de jurk zeker niet, ze trouwde in een pastelroze jurk. Hier is dan ook wat ophef over. Critici beweren dat de trouwjurk niet mooi zou zijn. Wat vinden jullie?

timberlake

Het Hollywoodkoppel had 100 gasten uitgenodigd, waaronder Jimmy Fallon, Andy Samberg en Timbaland. De feestelijkheden waren al een paar dagen aan de gang toen ze op vrijdag de eeuwige trouw beloofden. Op woensdag trokken de bruidsgasten naar het strand om naar vuurwerk te kijken en om een concert bij te wonen. Donderdag gaven Justin en Jessica een feestje rond een aantal kampvuren. Justin: ”Het was best veel gevraagd om iedereen over te laten komen naar Italie, dus we kunnen onze gasten maar beter een goed feestje geven!”

Ook is Jessica van de week gespot met haar trouwring. Het lijkt wel een trend: Blake Lively had ook al zo’n grote diamant. Wij denken dat Justin zijn spaarvarken in ieder geval flink heeft omgekeerd!

ring

Wat vind jij van dit nieuws? En wat vind jij van Jessica’s roze trouwjurk en grote trouwring?

Bron: people, eonline

Door: Emma