News

Gossip Girl(scene) week 43

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG scene 43

Taylor Swift’s nieuwste album Red ligt sinds deze week in de winkel. Natuurlijk staat het album weer vol met nummers over haar exen. Toen we Taylor en Conor Kennedy de afgelopen maanden samen zagen, waren we een klein beetje bang dat er na Red nooit meer een vervolg album gemaakt zou worden. Was Conor de Real Deal?!

Wees niet bang Taylor fans, de relatie schijnt alweer op de klippen gelopen te zijn. Vrienden van Taylor beweren dat ze het veel te druk voor een relatie had en dat ze Conor een maand geleden voor het laatst gezien had. Oh, en haar eerste vrije dag schijnt pas weer ergens in december te zijn. Boze tongen beweren echter dat het komt doordat Taylor veel te snel serieus werd. Hij zou hier panisch van geworden zijn en net zoals zo veel achttienjarige jongens er vandoor zijn gegaan. Hmmm…. (volgende week lezen jullie vast weer dat ze weer samen zijn, maar zo gaat dat toch altijd in de Gossip Girlscene?)

GG scene 43

Lindsay Lohan kreeg deze week alweer een tegenslag te verwerken. Haar publicist Steve Honig heeft zijn werk neergelegd. Steve heeft de afgelopen jaren iedere puinhoop van Lindsay zo goed mogelijk geprobeerd op te lossen, maar hij is er klaar mee. De reden dat Steve het voorgezien houdt, is nog onduidelijk, maar misschien werd Lindsay’s drama hem nu uiteindelijk ook te veel?!

Terwijl Steve Lindsay’s publicist was, raakte Lindsay bewusteloos in een hotelkamer, belandde ze in het ziekenhuis na een auto-ongeluk, zou ze een trailer gesloopt hebben, raakte ze verwikkeld in de juwelenzaak, werd ze uit hotels gezet omdat ze haar rekeningen niet betaalde, werd ze gearresteerd omdat ze iemand had aangereden maar vervolgens was weggereden, raakte ze in gevecht met haar moeder waar zelfs de politie bijgehaald werd, en ruziede ze met haar vader Michael Lohan.

Heel veel succes aan de volgende die Lindsay’s publiciteit nu mag gaan verzorgen.

GG scene 43

We hebben al lange tijd niets gehoord over Justin Bieber & Selena Gomez. Voor de zomer schreven we dat de relatie op knappen stond, maar vervolgens zagen we Justin & Selena weer Lovey Dovey voor de camera staan en berichtten we dat Justin en Selena zouden gaan samenwonen. Deze week lazen we dat Selena eigenlijk alleen nog maar bij Justin is, omdat het goed voor haar imago zou zijn. Gossip of waarheid? Wie zal het zeggen… Al vinden wij dat Selena eerder beter is voor het imago van Justin, dan andersom. Maar dat is onze bescheiden mening natuurlijk.

GG scene 43

Justin Timberlake en Jessica Biel trouwden afgelopen week in Zuid-Italië. Eindelijk! Jessica heet nu officieel Jessica Timberlake. Waarom ze de naam van haar man aanneemt? Ze vindt de naam zo cool, de coolste die ze ooit gehoord heeft zelfs! Voor professionele doeleinden blijft haar naam echter nog steeds Jessica Biel. Hadden jullie verwacht dat Jessica en Justin uiteindelijk dan toch echt zouden gaan trouwen?

GG scene 43

Modehuis Dior zou niet zo blij zijn met Mila Kunis. Mila is onder andere het gezicht van een tassenlijn van Dior, een contract dat ze kreeg aangeboden net na Black Swan, toen ze extreem dun was. Afgelopen jaar moest Mila juist erg veel aankomen voor een rol en nu zou Dior klagen dat Mila er te onverzorgd, slonzig en dik uitziet. Onzin natuurlijk, want Mila heeft nog steeds een hartstikke mooi en gezond gewicht en een figuur waar duizenden een moord voor zouden doen. Wij vragen ons dan ook af hoeveel er waar is van deze roddels.

Bron: Ohnotheydidnt, NU

Door Annemerel