News

Schrijvende celebs

Tegenwoordig is het voor een zichzelf respecterende celebrity simpelweg niet meer voldoende om alleen twee kledinglijnen, vijf parfums, een glorieuze zangcarrière en een Oscar te hebben. Nee, je hoort er pas echt bij als je een boek hebt geschreven. Deze celebrities zijn tegenwoordig ook auteur. Ik, Milou, schrijf erover!

lauren conrad

Lauren Conrad
Who doesn’t love LC? De ster van The Hills is één van de meest succesvolle celebrity-auteurs met maar liefst zeven boeken op haar naam. Naast de L.A. Candy-trilogie, een stijlboek en een beautyboek, is ze bezig aan een nieuwe trilogie. The Fame Game kwam afgelopen april al uit, maar het vervolg: Starstruck, ligt pas net in de schappen. Busy Bee, die Lauren.

De negentienjarige Madison Parker maakte naam voor zichzelf als frenemy van Jane Roberts in de realityserie L.A. Candy. In The Fame Game is ze de ster van een nieuwe realityshow, maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. De concurrentie is moordend, en niemand is te vertrouwen. In Starstruck is Madison terug. Niets zal haar nog in de weg staan om Hollywoods grootste ster te worden, daar zorgt ze zelf wel voor…

Het boek is hier te verkrijgen voor € 12,99.

devoted

Hilary Duff
Ook Hilary Duff had niet genoeg aan haar bestaande succes, en maakte twee jaar terug de overstap naar schrijven. Met ‘Elixer’ had ze meteen een bestseller te pakken. Devoted ligt sinds dit jaar in de schappen. Het is nog wachten op het afsluitende derde deel.

Clea Raymond voelde altijd al de spotlights op haar branden, als dochter van een bekende chirurg en een beroemde politicus. Als fotojournalist heeft ze eindelijk haar eigen leven. Maar als haar vader verdwijnt op een humanitaire missie, doet ze er alles aan om hem, met behulp van een bijzondere vreemde man, opnieuw te vinden. In ‘Devoted’ is Clea terug, nog steeds op zoek naar antwoorden in de zoektocht naar haar vader. Maar brengt ze zichzelf daarmee niet alleen maar meer in gevaar?

Het boek is hier te verkrijgen voor € 11,99.

madonna

Madonna
‘Heeft Madonna een boek geschreven?’, zul je misschien denken. Maar waarom zou ze dat niet doen? Ze heeft immers al een carrière waar je U tegen zegt. Een boek, zoals haar kinderboek ‘English Roses’ past daar ook nog wel bij. Hoewel… het gerucht gaat dat het boek door iemand anders geschreven is; een ghostwriter.

Nicole, Amy, Charlotte en Grace zijn elf, en de beste vriendinnen. Ze hebben slaapfeestjes, picknicks en schaatsfeestjes waarbij ze Binah buitensluiten. Binah is een prachtig meisje met een perfect leventje, waar het viertal vriendinnen stinkend jaloers op is. Maar als een brutale fairy godmother ze mee op een magische reis nemen, zien ze dat Binah’s leven helemaal niet zo perfect is als het lijkt.

Het boek is hier te verkrijgen voor € 9,99.

britney

Britney Spears
Op het hoogtepunt van Britney’s roem, acteerde Britney niet alleen in een film (Crossroads), maar schreef ze samen met haar moeder een boek. Net als de andere boeken van jonge celebrities, lijkt ook dit boek een beetje autobiografisch. Het zal niet helemaal toevallig over een jonge zangeres gaan, toch?

‘A Mother’s Gift’ gaat over Holly Faye Lowell. Zij kan zingen. En hoe. Als ze op haar veertiende een beurs krijgt voor de prestigieuze Haverty school voor Muziek en Podiumkunsten, gaat een droom in vervulling. Voor het eerst in haar leven moet ze haar moeder Wanda achterlaten. Ondanks de hechte band die ze hebben, schaamt Holly zich voor de armoedige afkomst van haar familie. Op school wordt ze omringt door rijkeluiskindjes. Maar dan wordt een geheim onthuld…

Het boek is hier tweedehands te koop.

victoria

Victoria Beckham
Victoria heeft het niet zo op fictie. Zelf schreef ze twee non-fictie boeken: eentje over haar leven en eentje over haar grote liefde voor mode. En dat is niet verassend, een tijdje na het uitkomen van haar boek brak ze door met haar kledinglijn. Inmiddels wordt Victoria als een stijlicoon gezien en worden andere celebrities graag in haar ontwerpen gefotografeerd. Als je haar boek leest, kun jij er ook zo stijlvol uitzien.

Victoria is altijd een meisjes-meisje geweest, en gelooft heilig dat elke vrouw iets van zichzelf kan maken. Ze omschrijft zichzelf als ‘the girl next door who got lucky’, en bij lange na geen prachtige lange pin up-girl. Ze deelt haar tips, die ze afgelopen jaren leerde, over wat je kunt doen om er nog mooier uit te zien. Van feestdagen tot werk, en van avondjes uit tot op reis, Victoria heeft voor alles wel een modetip, die ze deelt in ‘That Extra Half an Inch’.

Het boek is hier tweedehands te koop.

http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=1664&url=http%3A//www.bol.com/nl/p/the-lo-down/1001004009799697/&f=TXL& data-cke-saved-name=lo%20down name=lo%20down

Lo Bosworth
De voormalige beste vriendin van Lauren Conrad, Lauren Bosworth, kon natuurlijk niet achterblijven met haar eigen boek. Als sidekick had ‘Lo’ onze LC altijd van goede adviezen voorzien. Die besloot ze in haar eigen boek te bundelen.

‘The Lo-Down’, genaamd naar de gelijknamige website die Lo heeft, geeft advies over daten. De do’s en dont’s, natuurlijk doorspekt van persoonlijke anekdotes. Zo kom je meer te weten over Lo’s relaties, maar ook over die van haar vrienden. Hoewel het boek matig ontvangen is, is het wellicht toch leuk als je wat datingadvies nodig hebt, of wilt weten hoe je het best over een gebroken hart heen komt.

Het boek is hier te koop voor € 10,99.

whitney

Whitney Port
Als voormalig The Hills & The City-ster, kon Whitney alleen maar geïnspireerd raken door al dat schrijfgeweld van haar ex-collega’s. Maar net als haar ex-collega Lauren, spendeert Whitney tegenwoordig haar meeste tijd aan het ontwerpen van kleding. Waar kan haar eerste boek anders over gaan dan over mode?

In ‘True Whit’ deelt Whitney haar persoonlijke ervaringen met mode, beauty, liefde, carrière en fitness. Whitney heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt. Ze verhuisde van LA naar New York, moest nieuwe vrienden vinden, een nieuwe stad leren kennen, haar bitchy baas tevreden houden, cheating boyfriends dumpen, en tegelijkertijd een eigen modelabel startten. Mode, dat blijft haar grote liefde. Ze vertelt over hoe het is om beginnend modeontwerper te zijn, en deelt zelfs haar schetsen. Een musthave voor Whitneyfans dus!

Het boek is hier te koop voor € 17,99.

pippa

Pippa Middleton
Pippa Middleton heeft (net als de meeste dames in dit rijtje) eigenlijk weinig hoeven te doen om wereldberoemd te worden. Simpelweg de jongere zus zijn van een prinses. Bij het huwelijk van Kate en William werd ze wereldberoemd door haar prachtige jurk en strakke billen. Iedereen wilde ineens weten wie Pippa was. Maar Pippa moest daar weinig van hebben. Zij is gewoon een jonge vrouw, die werkt als partyplanner voor het bedrijf van haar ouders.

Maar die bekendheid komt haar ineens van pas nu haar boek ‘Celebrate’ uitkomt. Een boek vol prachtige foto’s en recepten. Ze weet alle ins en outs van het organiseren van een origineel en geslaagd feest, en deelt die ook met jou. Zodat jouw volgende feest een doorslaand succes is.

Het boek is hier te koop voor € 29,99.

Heb jij een boek van een celebrity? Welke spreekt je het meest aan?

Door: Milou van Roon van Writer in Heels