News

The OC sterren, waar zijn ze nu?

Voor Gossip Girl, The Vampire Diaries, Glee, 90210 en Hart of Dixie, was onze favoriete TV serie The OC. De hilarische conversaties tussen Seth en Ryan, Summer's geniale opmerkingen, Marissa's kledingstijl (toen nog heel erg cool), gecombineerd met het Californische leven en de goede soundtrack zorgde er voor dat we iedere week weer aan de TV gekluisterd zaten. Maar waar zijn de sterren van The OC nu?

The OC

Benjamin McKenzie (rechts) speelde Ryan, een jongen uit een achterstandsbuurt die door de familie Cohen geadopteerd werd. Na The OC werd Ryan gecast in de TV serie Southland, hij speelt daarin een politieagent uit LA.

The OC

Mischa Barton speelde Marissa Cooper. Marissa was vroeger het meisje wie iedereen wilde zijn en iedere jongen mee wilde zijn, maar aan het begin van de serie verliest haar vader al zijn geld, scheiden haar ouders en raakt ze in aanraking met drugs en alcohol. Mischa Barton heeft na The OC weinig belangrijke rollen gespeeld, ze was onder andere te zien in de TV serie The Beautiful Life, maar deze serie werd na tegenvallende kijkcijfers al snel van de TV gehaald. Nu richt ze zich vooral op het ontwerpen van mode en speelt ze af en toe rol.

The OC

Adam Brody zorgde er met zijn personage Seth Cohen voor dat geeks cool werden! Adam speelde na The OC in films als Mr. & Mrs. Smith, The Oranges, The Roommate & Scream 4.

The OC

Rachel Bilson speelde in The OC Summer Roberts, het vriendinnetje van Seth. Ook in real life was Rachel het vriendinnetje van Adam. Na The OC was het was rustiger rondom Rachel, ze speelde in de film The Last Kiss, maar verder deed ze niets noemenswaardig. Maar daar kwam vorig jaar verandering in, ze heeft nu haar eigen serie op TV zender The CW, ze speelt de titelrol in de serie Hart of Dixie.

The OC

Sandy Cohen gespeeld door Peter Gallagher was (en is nog steeds) de allerleukste TV vader! Inmiddels speelt hij in de TVserie Covert Affairs.

The OC

Kirsten Cohen, de vrouw van Sandy en de moeder van Seth (en later ook Ryan) werd gespeeld door Kelly Rowan. Kelly speelt nu een geest in de TV serie Perception.

The OC

Melinda Clarke speelde Marissa's moeder Julie Cooper-Nichol-Cooper, een bitch pur sang. Maar wel een bitch waar we van zijn gaan houden. Melissa speelde na The OC in The Vampire Diaries en Nikita, ook daarin speelt ze heerlijke bitches.
The OC

Shailene Woodley speelde Kaitlin Cooper, het zusje van Marissa, in het eerste seizoen. Na het eerste seizoen ging Kaitlin naar boarding school. Shailene is inmiddels een volwassen actrice, zo speelde ze in de film The Descendants van George Clooney (hiervoor won ze een MTV Movie Award). Ook is ze gecast als Mary Jane in de nieuwe Spiderman film.

The OC

Toen Kaitlin Cooper terug kwam van boardingschool, werd Shailene vervangen door Willa Holland. Na The OC speelde Willa onder andere rolletjes in Gossip Girl (ze speelde model Agnes), nu heeft ze een vaste rol in Arrow.

The OC

Ryan's broer Trey Atwood was een echte bad guy. Hij werd gespeeld door Logan Marshall Green. Toen Trey Ryan probeerde te vermoorden, schoot Marissa hem neer. Logan speelde afgelopen zomer in de film Prometheus.

The OC

Autumn Reeser speelde Taylor, een overenthousiaste leerling en hoofd van de leerlingenvereniging. Na The OC speelde Taylor rolletjes in verschillende series, nu speelt ze een rol in de nieuwe serie Last Resort.

The OC

Ryan ging in het eerste seizoen werken in een restaurant en leerde daar Donny kennen. Op een feestje haalde Donny ineens een pistool tevoorschijn! Donny werd gespeeld door Paul Wesley en die kennen we natuurlijk allemaal uit… The Vampire Diaries!

The OC

Er waren meer bad guys met pistolen in The OC. Volchok was daar een van. Hij werd gespeeld door Cam Gigandet, die je later misschien wel gezien hebt in de eerste Twilight film, of in de film Easy A en The Roommate.

The OC

Toen Summer in het vierde seizoen naar College ging, leerde ze Che kennen. Che was een alternatieveling die zich voor allerlei goede doelen inzette. Stiekem vond 'ie Summer ook wel interessant. Che werd gespeeld door Chris Pratt. Op dit moment speelt Chris in de serie Parks & Recreation.

The OC

Toen Seth er na het eerste seizoen vandoor ging, bleef Summer alleen in Newport over. Die zomer leerde ze Zach kennen, een waterpolospeler. Zach werd gespeeld door Michael Cassidy, hij speelde later in series als Privileged en Smallville.

The OC

Olivia Wilde speelde in het tweede seizoen van The OC biseksueel Alex. Ze had onder andere korte "relaties" met Seth en Marissa. Olivia is na The OC groots doorgebroken met een vaste rol in de serie House en grote rollen in films als Tron, In Time en Cowboys & Aliens.

The OC

Seth Cohen had nog nooit een vriendinnetje gehad en toen streden er ineens twee vrouwen voor hem, naast Summer had in het eerste seizoen ook Anna een oogje op hem. Anna werd gespeeld door Samaire Armstrong, die we later nog terugzagen in films als Just My Luck en series als The Mentalist.

The OC

Kayla Ewell speelde de vriendin van Volchok, we zagen haar later terug als Vicki Donovan in The Vampire Diaries.

Zijn jullie ook fan van The OC (geweest)? Wie was jouw favoriete personage?

Bron: Weheartit

Door Annemerel

Must reads 👀