News

Gossip Girl(scene) week 45

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

adele

Adele is zonder twijfel een nachtegaaltje. Daar kan niemand over discussiëren. Maar waar wel veel discussie over is, is over haar gewicht. Maar al die kritiek kan de zangeres niks schelen. De enige reden waarom ze eventueel op dieet zou gaan is als het haar seksleven zou verbeteren. De superster is tevreden met haar maten en geeft niks om de commentaren dat ze te dik zou zijn. ”Ik lees soms dingen op YouTube onder filmpjes waarvan ik altijd dacht dat ze me zouden raken, maar dat doen ze niet. Ik ga alleen aan mijn gewicht werken als het goed is voor mijn gezondheid, of als het effect heeft op mijn seksleven. Wat het overigens niet heeft.” aldus Adele.

Toen Lady Gaga onlangs kritiek kreeg op haar kilo’s, haalde ze meteen uit naar Adele: ”Adele is dikker dan ik hoor!” Wij vinden het lullig van Lady Gaga. We bewonderen Adele dat ze zich niets aantrekt van de kritiek, want ze heeft helemaal gelijk! Daarnaast zou het moeten gaan om haar muziek, niet om haar maat.

katie

Iedereen kent Katie Holmes, maar ondanks dat vindt ze zichzelf heel gewoon. Dat vertelde ze in een interview met The New York Times. De actrice drinkt namelijk gewoon wijn uit een kartonnen doos! ”Het is veel lekkerder en veel makkelijker open te maken!”

Of die kartonnen doos nou bevestigt dat ze heel normaal is, dat valt te betwijfelen. Maar wel hoe de ster op het interview verscheen: zonder assistent, make-up, juwelen of designerkleding en met natte haren in een staartje!

Wij zijn blij om te horen dat er ook nog Hollywoodsterren zijn zonder sterallures!

riri

Een paar jaar geleden sloeg Chris Brown zijn ex-vriendin Rihanna nog helemaal in elkaar, maar dat schijnt niet langer meer in de weg te staan van een nieuwe romance. Vorige maand maakte de zanger zijn verkering uit met Karrueche Tran om zich te focussen op zijn ‘vriendschap’ met Rihanna.

Toch heeft Rihanna bevestigd dat zij en Chris geen setje zijn. Tijdens een Facebook-interview met Andy Cohen antwoordde de zangeres: ”Nee. We zijn niet samen.” Dit statement betekent niet dat ze dat nooit meer zullen worden. De twee zijn nog steeds goed bevriend, maar ze is gewoon nog niet zeker wat de toekomst met Chris zal brengen. ”Ik zie wel wat de toekomst brengt. Zo bekijk ik eigenlijk alles in mijn leven. Wat het ook wordt, het is mijn beslissing.”

Wij zijn erg benieuwd wanneer we kunnen melden dat Riri en Chris weer een koppel zijn. We hopen alleen dat Chris goed geleerd heeft van zijn acties!

miley

Miley is nog maar 19 jaar, maar toch weet ze nu al dat ze de rest van haar leven wil delen met Liam Hemsworth. Ze heeft al een idee hoe haar sprookjeshuwelijk eruit moet zijn. Maar wanneer het zal plaatsvinden, dat is ook haar nog een raadsel: ”Ik heb nog geen idee. Ik ben nu echt zo gefocust op mijn album. Ik wil ook niet alles tussen het toeren door hoeven te plannen. Ik besef pas sinds kort wat er allemaal bij het plannen van een bruiloft komt kijken. Al droom ik natuurlijk wel van een perfecte bruiloft.” Het gaat de actrice/zangeres niet om de kleur van de servetten, maar ze vindt details wel belangrijk.

Miley kijkt het meeste uit naar het moment dat haar aanstaande haar in de bruidsjurk ziet. Ze is erg benieuwd naar de blik in zijn ogen.

Miley, wij zijn ook erg benieuwd naar je bruidsjurk en we hopen dat we een foto te zien krijgen!

jlo

Er doen wel vaker geruchten de ronde dat Jennifer Lopez veel sterallures heeft. Ook nu gaat er een gerucht dat een Duits kamermeisje zou zijn ontslagen, omdat zij een handtekening aan de superster gevraagd zou hebben. Het arme kamermeisje Bete Dodaj klopte op de kamerdeur van J.Lo om een handtekening te vragen, maar werd weggestuurd door de medewerkers van de popster. De volgende dag kreeg Bete een telefoontje van het schoonmaakbedrijf. J.Lo zou een klacht ingediend hebben en daarom had het hotel haar de deur gewezen.

De popster ontkent in alle toonaarden dat ze iets te maken heeft met het ontslag. Via Twitter heeft ze haar verontwaardiging laten blijken: ”Kom op, ik dacht dat jullie me beter kenden dan dit. Ik zou nooit iemand ontslaan vanwege een handtekening. De eerste keer dat ik ervan hoorde was op Twitter. #kwetsend” reageert ze.

kim

Haar vorige huwelijk duurde maar 72 dagen, maar toch is Kim Kardashian dol op het getrouwde leven. Het schijnt dat zij staat te popelen om met haar nieuwe liefje Kanye West in het huwelijksbootje te stappen. De realityster hoopt haar scheiding met ex Kris Humphries zo snel mogelijk definitief te kunnen maken, zodat ze gauw een andere bruiloft kan plannen. ”Kim verwacht dat zij en Kanye zich verloven zodra de scheiding met Kris rond is. Ze wil dan ook meteen proberen zwanger te worden”, aldus een bron.

Wij hopen dat Kim nu wel weet wat ze doet, want een baby is er toch echt wat langer dan 72 dagen…

jess

Jessica Simpson was niet meer zo slank als dat ze ooit was. Voor haar een reden om aan een Weight Watchers-dieet te beginnen. Maar de zangeres heeft grote moeite om zich aan het dieet te houden, omdat er wordt gefluisterd dat haar vader homo zou zijn.

Jessica’s papa zou een relatie hebben met een 21-jarige man. Daarnaast zou hij geregeld een mannelijk escort inhuren. De blondine zou hier zo van slag van zijn dat ze er vreetbuien van zou krijgen. ”Jessica houdt zich niet meer zo goed aan haar dieet sinds de beschuldigingen in de media zijn gekomen”, aldus een ingewijde. ”Ze wijkt er niet van af, maar neemt wel grotere porties en raakt daardoor niet zoveel kilo’s kwijt als de bedoeling is. Ze weet dat ze als gezicht van Weight Watchers meer discipline moet tonen, maar op dit moment worden de emoties haar teveel.”

Bron: nu, ohnotheydidnt, justjared

Door: Emma