News

What happened at the EMA’s?

Gisteren was het een groot feest op de European Music Awards. Celebs vierden hun feestje en genoten van de beste acts. De gehele avond vlogen de awards om de oren en namen een aantal artiesten zelfs meerdere awards mee! Maar, what happened at the EMA’s?

Tussen de spetterende acts door van onder andere Alicia Keys, Psy, Muse, The Killers, Carly Rae Jepsen, Taylor Swift, Pitbull en No Doubt werden er allerlei awards uitgereikt. Van Best Female tot Biggest Fans, alles werd besproken.

heidi klum
De avond werd door niemand minder dan Heidi Klum gepresenteerd. Ze verscheen de gehele avond in de meest gewaagde en stoerste jurken.

heidi klum

De avond werd bijgewoond door andere Kim Kardashian, Rita Ora en nog veel meer bekende artiesten. Allemaal kregen ze een VIP behandeling en een plaats op de front-row. Ze hadden het dan ook erg gezellig met elkaar!

kim kardashian

kim kardashian
Het was al langer bekend dat Kim Kardashian bij de avond zou zijn. Ze verscheen samen met lover Kanye West, maar wilde natuurlijk ook op de foto met Psy!

Maar de echte winnaars waren toch wel Justin Bieber en Taylor Swift. Allebei sleepten ze maar liefst drie awards binnen en waren ze uitgeroepen tot Best Female en Best Male! Ze waren dan ook ontzettend blij met deze presentaties en dat werd natuurlijk getwitterd!

taylor swift

taylor swift
Drie keer werd Taylor Swift op het podium geroepen en ontving ze een award. Ze won de categorieën ‘Best Female’, ‘Best Look’ en ‘Best Live’.

Justin Bieber bedankte ook zijn beliebers in maar liefst drie tweets. Hij kon zijn dankbaarheid bijna niet uitdrukken en was dan ook helemaal happy toen hij ontdekte dat hij drie awards had gewonnen. How sweet!

justin bieber
Justin Bieber won de awards ‘ Best Male’, ‘Best World Stage’ en ‘Best Pop’. Ook feliciteerde hij zijn collega Carly Rae Jepsen, die ook twee awards mee naar huis nam!

mtv ema

carly

Benieuwd naar de andere winnaars? Kijk maar even mee!

BEST FEMALE
Taylor Swift

BEST SONG
Carly Rae Jepsen – “Call Me Maybe”

BEST MALE
Justin Bieber

BEST LIVE
Taylor Swift

BEST LOOK
Taylor Swift

taylor

GLOBAL ICON
Whitney Houston

BEST VIDEO
PSY – “Gangnam Style”

BEST WORLDWIDE ACT
Han Geng (Asia Pacific)

BIGGEST FANS
One Direction

BEST WORLD STAGE
Justin Bieber

carly

BEST PUSH
Carly Rae Jepsen

BEST ALTERNATIVE
Lana Del Rey

BEST ELECTRONIC
David Guetta

BEST HIP HOP
Nicki Minaj

BEST NEW
One Direction

BEST POP
Justin Bieber

BEST ROCK
Linkin Park

alicia keys

alicia keys
Een van de meest geweldige optredens was toch wel van Alicia Keys. Ze rockte het podium in een super fashionable outfit.

Na de awards begon de afterparty, hier begon het feestje pas echt. Na een avond vol acts en awards was het tijd om het te vieren!

carly

carly

taylor rita kim

heidi
De gehele avond heeft Heidi getwitterd en foto’s gepost. Je kon merken dat ze het echt super vond om deze avond te presenteren.

heidi

Dit was het voor vandaag ladies! Jullie zullen misschien wel weten dat er namelijk twee meiden de winactie van Girlscene hebben gewonnen en bij de EMA’s mochten zijn! Deze gingen samen met stagiaire Emma op pad en beleefden de avond van hun leven. Zij zullen dan ook snel een report schrijven over all the hip & happenings van deze avond! Houdt Girlscene dus goed in de gaten ;-)!

Wat vind jij van de winnaars van de EMA’s?

Bron: MTV EMA’s
Bron beeld: MTV, MTV EMA’s, Twitter & Reporters Agency

Door: Jitske