News

Gossip Girl(scene) week 46

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl scene week 46

Justin Bieber en Selena Gomez gingen afgelopen week na ruim anderhalf jaar relatie uit elkaar. Sindsdien zijn er al aardig wat bizarre verhalen over het ex-paar verspreid. Zo zou Justin Selena twee keer ten huwelijk hebben gevraagd (en zou Selena hem twee keer hebben afgewezen). Selena zou heel graag goede vrienden met Justin willen blijven, want voordat ze een "romantische" relatie kregen, waren ze ook al beste vrienden. Ondertussen zou Justin Selena heel erg graag terug willen en zong hij tijdens een concert in Boston een cover van Justin Timberlake's "Cry me a river".

MAAR ER IS MEER! Selena zou Justin geblokkeerd hebben uit haar leven via haar telefoon, maar daar schijnt ze toch behoorlijk veel spijt van te hebben. Ze zijn namelijk weer samen gespot! Bieber en zijn chauffeur reden naar het vliegveld van Los Angeles om Selena op te pikken… en vervolgden hun weg naar Selena's huis. Het schijnt dat Justin de nacht heeft doorgebracht bij Selena. De volgende ochtend reden de twee naar het Four Seasons Hotel in Beverly Hills, maar betraden het gebouw op verschillende tijdstippen. Betekent dit dat Justin en Selena weer een setje zijn?!

Gossip Girl scene week 46

We love Jennifer Lawrence! In een interview met de Amerikaanse ELLE vertelde Jennifer dat ze er heel erg haar best voor doet er niet uit te zien als een uitgehongerd meisje. Daar kreeg Jennifer overigens heel erg veel kritiek op. In de film The Hunger Games vonden critici haar er veel te "gezond" uitzien. Jennifer zegt hierop: "Ik heb er tijdens de opnames heel erg goed opgelet dat ik er niet te uitgemergeld uit zou zien en dat ik een fit en sterk lijf zou krijgen. Ik wil niet dat meisjes die mij in de film zijn, maaltijden gaan overslaan omdat ze net zo dun willen zijn als ik ben.''

Gossip Girl scene week 46

Kim Kardashian wil zich in Londen gaan vestigen, dat vertelde ze tegen een Britse krant. Afgelopen week bezocht Kim met haar zusjes de Britse hoofdstad, om hun kledinglijn te promoten. Daarnaast wil Kim ook graag vriendinnen worden met Kate Middleton, ze stuurde een aantal jurken naar de Duchess of Cambridge van haar eigen lijn. Of Kate ook zo gecharmeerd is van Kim, dat valt nog te betwijfelen. Ze is in ieder geval nog nooit in een jurk van Kim gespot.

Gossip Girl scene week 46

Het leven van een Hollywoodster gaat niet altijd over rozen. In een interview met de Amerikaanse Vogue vertelde Anne Hathaway dat ze na de opnames van Les Misérables zowel fysiek als psychisch compleet gesloopt was. Voor haar rol moest Anne in zeer korte tijd 11 kilo verliezen en ook haar haar moest eraf. In het interview vertelt ze ook dat ze overweldigd was door de hoeveelheid liefde van haar man.

Gossip Girl scene week 46

Rihanna is na haar relatie met Chris Brown nooit meer officieel met een man samen geweest, maar dat betekent niet dat ze niet nadenkt over haar droomman. In het mannentijdschrift GQ vertelt Rihanna dat ze graag een man wil die haar domineert. In haar carrière heeft ze al zoveel touwtjes in handen, privé laat ze zich graag leiden. Wij denken dat de mannen in de rij staan om haar te leiden..

Bron: Ohnotheydidnt / Just Jared
Bron Beeld: Reporters

Door Annemerel