News

Justin & Selena’s Break-up Story

Selena Gomez en Justin Bieber, inmiddels moet je het wel gehoord hebben. Het populaire jonge koppel dat bijna twee jaar lang een relatie had, is niet meer. Of… toch wel?! Meerdere keren per dag stromen er weer nieuwe "berichten" binnen. Selena en Justin zijn samen gespot, Selena en Justin hebben ruzie in restaurant, Justin is intiem met Victoria’s Secret Angel… Robsten Gate is er niets bij… Wij zetten de berichten even voor je op een rijtje.

Afgelopen zomer gingen er al een aantal geruchten dat Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar zouden zijn. Selena en Justin werden steeds vaker apart van elkaar gespot en Selena had het wel erg gezellig met een jongen op een verjaardagsfeestje van vriendin Ashley Tisdale. Er was echt niets aan de hand, tenminste dat wilden ze ons laten geloven. Rond Selena’s 20ste verjaardag werden de twee gespot op een woonafdeling van een warenhuis, waardoor het gerucht ontstond dat de twee gingen samenwonen. Dat gerucht was volgens het stel ook niet waar, daar waren ze immers veel te jong voor (de woorden van Selena).

Selena Gomez en Justin Bieber Breakup

Dat de relatie van de twee toen al in zwaar weer verkeerde beweert ook een "bron dichtbij het stel". Justin zou Selena twee keer ten huwelijk hebben gevraagd. Maar de 20-jarige Selena heeft de 18-jarige Justin tot twee keer toe afgewezen, ze vond zichzelf nog te jong om zich te verloven..

Selena Gomez en Justin Bieber Breakup

Het was even stil rond het koppel, tot de week van de Victoria’s Secret show. Justin zou optreden tijdens de show en tweette een foto van hem met één van de modellen (Barbara Palvin). Selena reageerde ook op twitter, door een foto van Bieber en het model te retweeten. Au. Al snel werd duidelijk dat Jelena verleden tijd was. Woordvoerders van Selena en Justin gaven "drukke werkschema’s en vertrouwensissues" op als reden voor de breuk.

Selena Gomez en Justin Bieber Breakup

Op 10 november zingt Justin tijdens een concert in Bosten het nummer "Cry me a river", oorspronkelijk gezongen door Justin Timberlake. Justin (Timberlake) schreef het nummer over zijn ex Britney Spears, het ligt dan ook voor de hand te denken dat Justin (Bieber) tijdens het nummer dacht aan zijn ex, Selena.

In de dagen erna verschenen heel veel roddels. Selena zou Justin compleet negeren, Justin zou Selena’s aandacht proberen te trekken door foto’s op Instagram te plaatsen en haar helemaal dood te smsen. Maar Selena moest niets van de Biebster weten. Totdat Selena en Justin afgelopen donderdag in hetzelfde restaurant gespot werden. Het was volgens ooggetuigen geen gezellige rendez-vous, na tien minuten ruzie maken verlieten ze beiden alweer het pand (apart van elkaar).

Was dit dan echt het einde?! Nou, dat weten we zo net nog niet. Gisteren waren de American Music Awards en Justin betrad de rode loper samen met zijn moeder. Maar… Hij verliet de awards samen met niemand minder dan SELENA.

Selena Gomez en Justin Bieber Breakup

Ondertussen werd Justin begin november geinterviewd door Oprah, in een voorstukje van het interview vertelt Justin helemaal gelukkig te zijn met Selena. Awkward…. Het hele interview wordt volgende week zondag, 25 november, in Amerika uitgezonden. Wij zijn heel erg benieuwd wat er allemaal gezegd gaat worden en…. wat voor roddels er in de tussentijd allemaal de ronde doen.

Wat denken jullie, zijn Justin en Selena voor goed uit elkaar, of zijn ze binnen de kortste keren weer samen?

Bron beeld: Twitter
Bron tekst: Perez Hilton, E-Online, Ohnotheydidnt

Door Annemerel