Celebs

Anne Hathaway’s klassieke look

Anne Hathaway zag er geweldig uit op de première van ‘Rachel Getting Married’. Een klassieke look, heel chique en: voor jou heel goed na te maken!

Make-up

Gezicht: Anne’s huid ziet er heel natuurlijk en absoluut niet volgesmeerd uit. Gebruik dus een gekleurde moisturizer of minerale foundation zodat het er heel natuurlijk uitziet. Breng daarna een losse poeder aan zodat het beter blijft zitten.

Everyday Minerals foundation in Original Glo Formula, $12

Wangen/Lippen: Breng een matte lipstick aan in een koraalrode kleur. Zorg ervoor dat het er echt uitziet als een ‘stain’: mat en ‘in’ de lippen getrokken. Dit kan je doen door een dun laagje aan te brengen, in een tissue te happen en dit te herhalen totdat je het gewenste resultaat hebt. Heel makkelijk.

Voor kleur op je wangen gebruik je ook je lipstick (ja, echt!) zodat het perfect met elkaar matcht. Breng een héél klein beetje lipstick met je vinger aan op de appeltjes van je wangen en blend dit goed met je foundation.

Urban Decay lipstick, €19 bij Sephora

Ogen: Ook Anne’s ogen zijn lekker naturel, dus veel moeite hoef je niet te doen. Breng een donkerbruin oogpotlood aan boven en onder je ogen. Gebruik een beetje taupe-kleurige oogschaduw op je oogleden.

Pop oogpotlood, €6,94

Klaar is je imitatie van Anne’s makeup! Zoals je al wel heb gemerkt is het niet moeilijk om die classic look te krijgen.

Haar

Föhn je haar droog (of laat het gewoon drogen) en zorg dat het ongeveer 80 procent droog is (handdoekdroog). Breng een heatprotector aan die meteen glans geeft. Gebruik een ronde borstel om volume te creëren bij de wortels, en krul je haar bij de uiteinden (zie foto van Anne). Doe je haar in een zijscheiding en doe één kant (de lichtste kant) achter je oor en zet dit vast met een clipje. Als je meer krul wilt, gebruik dan verwarmde rollers in de uiteinden van je haar en laat ze ongeveer 10 tot 15 minuten zitten. Finishing touch: een haarlak die extra glans geeft.

 

door onze redactrice Cynthia