Celebs

Beautyrituelen voor het slapen… van de sterren

Heb jij ’s avonds, voordat je gaat slapen, ook een beautyritueel? Of duik je gewoon meteen je bed in? De sterren hebben in ieder geval wel een beautyroutine ’s avonds, en ze geven jou tips.

Kim Kardashian raadt ons aan om ’s nachts te slapen op een satijnen kussen. ‘Het zorgt ervoor dat je huid kan ademen én je wordt niet zo verkreukeld wakker.’

Hayden Panettiere’s tip is: je huid perfect schoonmaken. ‘Voordat ik ga slapen zorg ik dat ik 100% zeker weet dat mijn huid helemaal schoon is. Ik ga nóóit slapen met nog een spoortje make-up op m’n gezicht.’ Het ziet er naar uit dat het goed werkt bij Hayden!

Nicky Hilton’s moeder heeft een perfecte rimpelvrije huid. Nicky weet dus wie ze om advies moet vragen! Haar moeder begon vroeg met antirimpel-crèmes en Nicky gebruikt het ook al. ‘Je kan niet vroeg genoeg beginnen!’, vindt Nicky.

Actrice Elisha Cuthbert houdt het simpel. ‘Cleanser, toner en moisturizer. Klaar!’ Volgens mij is het een heel goede manier om ’s avonds je gezicht te reinigen. Basic, maar genoeg.

Melissa George is gezegend met grove krullen. Maar soms zijn die wel lastig… Melissa heeft de oplossing. ‘Voordat ik ga slapen zet ik m’n haar vast, bovenop m’n hoofd. Op die manier heb ik ’s ochtends nog steeds perfecte krullen.’ Simpel!

Ze weet niet alleen veel van mode, maar ook veel van gezichtsverzorging. Sterrenstylist Rachel Zoe is fan van… moisturizer! Ze kan niet kiezen welk merk ze het fijnste vindt, want ze heeft er heel veel. Ik ben zelf ook een moisturizer-addict, kan niet zonder.

door onze redactrice Cynthia