Celebs

De opvallendste filmkapsels

Als ze ergens creatief zijn, is het wel in Hollywood. Maar niet alleen als het om verhaallijnen of kleding gaat, ook van kapsels weten ze iets unieks te maken. In dit artikel de meest opvallende filmkapsels!

Elizabeth Taylor in Cleopatra

De look van Elizabeth Taylor in deze film was de duurste ooit voor maar één actrice. Ze droeg zelfs een jurk van 24 karaat goud. Maar het was haar aparte Cleopatra kapsel dat opviel…

Audrey Hepburn in Breakfast At Tiffany´s

Het kapsel van Holly Golightly heeft de tand des tijds doorstaan en is ondertussen een klassieker geworden.

Uma Thurman in Pulp Fiction

Uma´s look in Pulp Fiction is nog steeds heel bekend en wordt in Amerika graag nagedaan op Halloween of andere gekostumeerde feesten. Het haar is geïnspireerd op een Franse actrice, Anna Karina, die in de lievelingsfilm van regisseur Quentin Tarantino (de maker van Pulp Fiction) speelt.

Bo Derek in 10

Toen deze film eind jaren ´70 uitkwam, werd het filmkapsel van Bo Derek een grote hit. De film heette ook niet voor niets 10, het cijfer sloeg op Bo´s uiterlijk.

Demi Moore in G.I. Jane

Hoewel ze een Razzie Award kreeg als slechtste actrice voor haar rol in deze film, zal de film altijd bekend blijven door de scene waarin ze haar hoofd écht kaal scheert.

Cameron Diaz in There´s Something About Mary

Tja, wie kent deze scène nou niet? Cameron Diaz die als Mary sperma aanziet voor gel en het in haar haar doet. Deze foto is het bizarre resultaat.

Carrie Fisher in Star Wars

De eerste prinses Leia was Carrie Fisher en iedereen kent natuurlijk de twee gedraaide knotten waar Leia om bekend staat. Veel mensen vergelijken het met twee broodjes die aan haar oren zijn geplakt, maar het blijft een klassieker.

door onze redactrice Arancha