Celebs

Casual knotjes

Veel celebrities worden gespot met een updo haarknotje. Lekker makkelijk als je niet veel tijd hebt om uitgebreid je haar te doen en het ziet er ook leuk uit!

Ik laat je een aantal leuke en verschillende knotjes bij celebs zien:

Ik ben fan van Whitney’s haarknotje die ze hoog op haar hoofd heeft zitten. Ze heeft het vastgespeld met donkerbruine klipjes en er pieken wat plukjes haar los.

Kate Hudson gaat hier voor een simpele strandlook.

Nicole Richie en haar dochtertje Harlow gaan ook voor een casual knot. Ik vind de haarkleur van Nicole trouwens erg mooi.

Mary Kate Olsen ziet er erg chique uit met haar haren achterover in een knotje. Ze draagt erg mooie sieraden, zie bijvoorbeeld haar skull-ring.

Kylie Minogue ziet er wat slonzig uit in een oversized spijkerblouse met een grote grijze sjaal. Het knotje is wel oké.

Victoria Beckham is ook gespot met een casual knotje. Aan de voorkant heeft ze wat plukjes haar los zitten en het zit een beetje rommelig naar achter. Erg leuk!

Het lage knotje van Rachel Bilson vind ik haar erg goed staan. Ze draagt er een simpele blouse bij en een wayfarer zonnebril van Ray Ban.  

Jennifer Lopez ziet er chique uit met haar perfecte make-up en oorbellen. Doordat J.Lo een los knotje draagt ziet ze er toch lekker vlot uit.

Jessica Alba ziet er lief uit met haar witte jurkje en pareloorbellen. Door het lage knotje ziet ze er niet zo tuttig uit.

Tot slot Leighton Meester: Leighton heeft een mooie bos krullen die ze nonchalant in een knotje draagt. Ze ziet er prinsesachtig uit.

Wat vind jij van het casual knotje en draag je het ook wel eens zo?

door Quirine

Bron foto’s: Elle.nl en Bellasugar.com