Celebs

De mooiste vlecht van celebs

Een vlecht in je haren ziet er altijd leuk uit. Ook celebs worden hier vaak mee gespot. En daar kunnen wij weer onze inspiratie uit opdoen! Ik laat je de mooiste vlechten van de celebs zien…

Voor op een cocktail party in LA heeft Jessica Alba heeft gekozen voor een mooie Franse vlecht. Aan beide kanten is er een vlecht gemaakt die samenkomen aan de achterkant van haar hoofd. Afgemaakt met de juiste make-up en oorbellen ziet Jesscia er chique uit!

Hilary Duff draagt haar haren in een vissengraatvlecht. Het ziet er ingewikkeld uit maar dat valt best mee. Zie hier hoe je zo´n vlecht bij jezelf maakt.

Leona Lewis’s heeft gekozen voor een opvallende twee in één vlecht. Het begint net zoals de Franse vlecht maar het eindigt in een vissengraatvlecht. Het staat Leona erg leuk, zeker omdat het ook wat rommelig ziet en ze goed haar tatoeage kan showen!

Audrina Patridge draagt een casual vlecht aan de zijkant. Wil je ook zo´n vlecht? Tis dan eerst je haar goed op zodat het volume heeft en het bij elkaar blijft zitten. Pak dan twee plukken haar en twist het simpel in elkaar en draagt het langs de zijkant. Om de look compleet af te maken draai je je eigen haar rond het elastiekje.

Amanda Seyfried draagt hier de klassieke Franse vlecht. Ze droeg deze look bij de Mother and Child première.

De populairste vlecht op dit moment is zeker de klassieke LC vlecht. Lauren Conrad heeft de trend van dit vlechtje op de markt gezet. Op een gegeven moment liep bijna iedereen met zo’n vlechtje. Het staat dan ook erg leuk! Ook vind ik haar make-up mooi.

Hoe draag jij je vlecht het liefst?

door Quirine

Bron foto´s: Bellasugar