Fashion

Clarks herfst/winter 2009

Het schoenenmerk Clarks heeft een nieuwe herfst/wintercollectie. De collectie is te verdelen in vier verschillende series, namelijk: ‘Loafers’, ‘Unstructured’, ‘Boots’ en ‘Fabulous Flats’. Warme kleuren en aparte details voeren de boventoon.

Loafers

De belangrijkste trend zijn de loafers, waarin verschillende stijlen met elkaar zijn gecombineerd. De volgende schoenen laten zien wat met loafers bedoeld wordt:

De ‘Costume Party’ is een gelakte schoen en is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.

‘Be Hold’ is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk bruin en donkerrood. De voorkant is bewerkt met een gesp en franjes. Daarnaast is er ook nog de schoen ‘Costume Drama’. Het is een zwarte, leren, platte schoen. Maar voor degene die meer van hakken houden is er een hooggehakte paarse en zwarte leren versie, waarvan de paarse een echte eyecatcher is!

Unstructured

Binnen de casual lijn, is er de ‘Unstructured’ stijl gelanceerd. Deze stijl is gedurfder en stoerder, om deze stijl wat duidelijker neer te zetten bespreken we een aantal schoenen. Zoals de ‘Un Bridge’, deze schoen is superlicht van kleur, met kleurgebruik in de stiksels van de naden en een extra grote gesp. Het is een aparte schoen, maar zeker erg leuk!

Daarnaast heb je ook nog de ‘Finnis Blaze’, deze schoen heeft een verhoogde hak en is in vier kleuren verkrijgbaar (zoals een matbruine kleur met dezelfde kleur stiksels). Verder heeft de schoen klittenband als sluiting, dit maakt de schoen net iets stoerder.

Dan heb je nog de ‘Un Book’. Deze schoen is in drie kleuren verkrijgbaar en heeft een lamsleren voering. Erg chique!

Boots

De laarzencollectie is weer lekker groot, dus genoeg keuze voor iedereen!

De ‘Kimono Sash’, deze is aan de ene kant trendy en casual door de hak met een zachte leren bovenkant. En aan de andere kant luxueus en exclusief door de overlappende stukken leder.

De ‘Nara Sigh’ heeft een 65 mm hoge hak, dus goed loopbaar en zeker geschikt voor beginnende hakkendragers!

Fabulous Flats

‘Kraft Paper’ is een glimmende platte laklaars met een gesp onderaan de laars en een ritssluiting aan de binnenkant.

‘Local Paper’ heeft een matbruine kleur, is erg subtiel zonder al te veel details en heeft een chique uitstraling. De laars is ook in een lichtbruine kleur verkrijgbaar.

‘Lollipop Stick’ is een grijs/zwarte leren laars. Net boven het midden zit een stoere gesp.

Daarnaast zijn er nog meer modellen schoenen:

‘Cover Shoot’

‘Moray Mist Ebony’

‘Circus Tent’

‘Baton Twirl’

‘Henderson’

De tassen:

‘Toy Maker Ebony’

‘Matilda May’

‘Milli Mia’

door Danique