Celebs

Bijzondere beauty’s uit Harry Potter

Nu het bijna afgelopen is met de avonturen van Harry Potter en zijn kornuiten kun je overal op internet weetjes vinden over de personages. De dames in de films hebben bijvoorbeeld een aantal bijzondere beauty kenmerken. Creepy, funny of pretty?

HPbeauty

Nymphadora Tonk heeft bijvoorbeeld de bijzondere ‘gave’ om haar haren te veranderen wanneer ze maar wil. Kleur, lengte, je zegt het maar! Dat lijkt mij eigenlijk ook wel handig. Nooit meer naar de kapper en experimenteren wat je maar wilt.

HPbeauty

Over Luna Lovegood zullen niet veel mensen zeggen dat ze een beauty is. Maar juist haar excentrieke uiterlijk is wat haar bijzonder maakt. Het stro-achtige haar en de grote ogen die bijna nooit knipperen… Luna is duidelijk bijzonder.

HPbeauty

Ze mag haar tanden dan recht gemaakt hebben met een spreuk, Hermelien doet niks tegen haar pluizige krullenbol. En laat dat nou precies zijn waarom we haar zo leuk vinden! You go girl!

HPbeauty

‘Ginny’s Ginger pride’, is hoe ze het noemen bij Bellasugar. Ginny is een echte redhead met haar mooie rode lokken en lieve sproeten. Daarnaast is ze ook nog eens heel intelligent. Niet zo gek dat Harry voor haar is gevallen.

HPbeauty

Fleur Delacour is een stijlvolle beauty in de wereld van heksen en tovenaars. Deze dame weet precies hoe ze moet werken met accessoires, zo bewijst ook dit mooie hoedje.

Wie is jouw favoriete personage?

Bron: Bellasugar.com

Door Marit