Celebs

Jessica Szohr beauty looks

Jessica Szohr is een van de mooie meiden uit Gossip Girl, waarin zij de rol van Vanessa Abrams speelt. Een echte beauty, zowel in de serie als op de rode loper. Eentje die totaal geen make-up nodig heeft om oneffenheden weg te werken, maar àls ze zich optut…

…dan doet ze dat goed! Kijk mee naar de beauty looks van Jessica Szohr en laat je inspireren:

jessica szohr beauty

Prachtige nepwimpers van Jessica Szohr. Juist omdat haar make-up vrij neutraal is gebleven zijn nepwimpers die haar wimpers extra volume geven mooi bij deze look. Jessica heeft gekozen voor lange wimpers waarbij de wimpers ver uit elkaar staan, zo lijken tevens haar ogen groter.

jessica szohr beauty

Vergelegen met de echte sterke zwarte smokey eye is deze meer smooth. Een zachtere versie die mooi matched bij haar huidskleur. Een zachte smokey oogschaduw waar gewerkt is met kleuren als bruin, groen en een gouden subtiele shimmer in de binnenste ooghoek.

jessica szohr beauty

Door haar lage decolleté oogt de tint van haar gezicht en lichaam als een mooie geheel. Daarom is er gekozen voor Clinique’s juicy tube (lipgloss) in de kleur Raspberry voor een ‘touch of color’.

jessica szohr beauty

Wil je deze look? Probeer dan een beetje bronzer langs de jukbeenderen. Een bronzer is perfect te gebruiken om de wangen mee ‘op te warmen’ tijdens koude winter dagen.

jessica szohr beauty

Een koude kleur op de ogen, zoals deze blauw, hoeft niet altijd ‘koud’ over te komen. Deze blauwe smokey van Jessica past goed bij haar bruine huidskleur. Jessica heeft gekozen voor nude lips zodat haar ogen goed opvallen.

Welke look vind jij het mooiste staan bij Jessica?

Foto’s: gossip-girl-episodes.com

Door Marjolein