Celebs

Beautygeheimen op de set van Glee

Zit jij elke dinsdagavond aan de buis gekluisterd om Glee te zien? Ben jij ook fan van alle coole nummers die daar gezongen worden? De acteurs en actrices zien er in deze serie altijd tiptop uit. Vandaar dat de visagisten van Glee een paar beautygeheimen onthullen.

glee

Er wordt natuurlijk heel wat afgedanst op de set van Glee en de cast moet er natuurlijk goed uitzien. Het mag dan ook absoluut niet zo zijn dat er zweetdruppels worden gesignaleerd. Dat is niet zo charmant on the screen. Daarom worden er vochtige doekjes gebruikt, die het gezicht schoonhouden en het zweet wegvegen.

glee

Jayma Mays uit de serie heeft een prachtige stralende huid. Niet alleen op tv ziet haar huid er heel mooi uit, maar ook in het echt heeft zij some seriously gorgeous skin. Haar geheim? Wanneer zij thuiskomt van het werk, maakt ze haar gezicht grondig schoon. De dikke laag make-up gaat eraf en daarna gebruikt ze een speciaal sponsje om al het overgebleven vuil te verwijderen. De truc is dus, om elke dag je gezicht goed schoon te maken voordat je het bed induikt. Algemeen bekend, maar toch het noemen waard!

glee

In sommige tijden van het jaar droogt je huid sneller uit en dat resulteert in skin als afrikaanse grond. Dat kan natuurlijk echt niet op de televisie en daarom worden alle castleden van top tot teen ingesmeert met cacao butter. Op deze manier blijft de huid zacht en soepel en ziet her er een stuk gezonder uit.

glee

De visagisten geven niet al te veel bloot, zoals je kunt zien. Heb jij een eigen beautygeheim? Deel ze! Wij zijn nieuwgierig naar jouw tips en tricks.

Bron: Bellasugar

Door Myrre