Celebs

Celebs gaan voor roze

Schreven we laatst nog over ombre haar (mét kleur), zijn de celebs alweer overgestapt op iets nieuws: roze haar.

celebsgaanvoorroze

Het is je vast niet ontgaan dat Glee-ster Dianna Agron haar lange blonde lokken inruilde voor een kort, roze koppie. Als je goed kijkt heeft de actrice in het Vogue Fashion Night’s Out filmpje ook al roze plukjes…

Maar Dianna is niet de enige die zich helemaal pretty in pink voelt.

celebsgaanvoorroze

Katy Perry is niet te missen met haar roze kapsel

celebsgaanvoorroze

Sienna Miller gaat liever voor een kleurspoeling en een paar gekleurde lokken.

celebsgaanvoorroze

Een tijdje geleden liep Lauren Conrad al rond met regenboog dip dye haar. Ze vroeg haar fans op haar website welke nieuwe hairdo ze moest kiezen. Er werd massaal op deze rainbow dip dye gestemd. En wie A zegt, moet ook B zeggen.

celebsgaanvoorroze

Nu doet ze het overigens wat rustiger aan, met een lichtblauwe dip dye in haar blonde lokken.

Wil je ook roze lokken in je haar, maar durf je wat dat betreft geen permanente haarverf aan? Dan komt er waarschijnlijk een oplossing. Ik heb namelijk geruchten gehoord dat er binnenkort een haarpoeder op de markt komt, waarmee je als het ware (felle) kleuren in je eigen haar kunt poederen. Doet me beetje denken aan de haarmascara’s van vroeger. Binnenkort meer hierover!

celebsgaanvoorroze

Voor als je het nu meteen wilt proberen kun je ook proberen een blush of oogschaduw in je haar aan te brengen en er daarna haarlak overheen spuiten. Lijkt me alleen wel dat dit alleen goed zichtbaar is bij blond haar.

Wat vind jij van deze roze hairdo’s? Zou jij het aandurven om je haar in een felle kleur te verven of hou je het liever bij een rustige look?

Bron beeld: usmagazine.com, people.com

Door Brenda