Celebs

Jennifer Aniston: beautyprijskaartje

Jennifer Aniston ziet er met haar ‘girl next door look‘ altijd fris en fruitig uit. Ze lijkt bijna niet ouder zijn te geworden sinds ze voor de laatste keer Rachel speelde in de jaren ’90 serie Friends. En wij weten: het kost haar meer dan een paar duiten om er zo ‘natuurlijk’ uit te blijven zien!

Als een actrice eenmaal haar grote doorbraak heeft beleefd, betekent dat onder meer: grote klussen, bakken met geld én het bijhouden van je uiterlijk. Want laten we eerlijk zijn: de Hollywood standaard ligt enorm hoog. Iemand die dit al jaren met succes volhoudt, is Jennifer Aniston. Maar wat kost het haar om er zo uit te blijven zien? Wij stellen het maandelijkse kostenplaatje op (de prijzen zijn omgerekend van dollars naar euro’s, dus de bedragen zijn ruim afgerond)!

Het haar

rachel anniston haar toen

Jennifer’s haar toen…

jennifer anniston haar nu

en haar kapsel nu.

De ‘Rachel’ (het kapsel van haar personage in Friends) is jarenlang één van de meest gewilde kapsels geweest onder vrouwen in landen als Engeland en Amerika. En dan te bedenken dat Jennifer het gelaagde kapsel zelf vre-se-lijk vond! De langere, goudblonde lokken die ze nu heeft, laat ze regelmatig onder handen nemen door celebrity stylist Chris McMillan in Beverly Hills. Een gewone knipbeurt kost je daar zo’n 150 tot 250 euro. Maar laat je het zoals Rachel doen door McMillan himself, dan bel je al snel 440 euro kwijt. Voor d’r highlights is Jennifer ruim 230 euro kwijt.

De huid
Jennifer is natuurlijk niet de enige die haar huid regelmatig verwent met fijne producten. Wel een groot verschil met ons ‘gewone stervelingen’ is het prijskaartje dat daaraan hangt. Haar dagelijkse smeerseltjes kosten een paar tientjes (Neutrogena en Dr. Haushka zijn enkele favoriete merken van Jennifer), maar het zijn vooral de dagen voor een groot rode loper evenement waarop Jennifer aardig wat geld uitgeeft aan haar huid. Ze gaat dan naar de Tracie Martyn Spa voor de Red Carpet Facial. Zowel de behandeling als de producten die ze vervolgens mee naar huis neemt kosten ongeveer 300 euro. Om haar huidje bij te laten poederen, investeert Jennifer nog eens duizenden euro’s in make-up en visagisten.

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen plukken, dat doet Jennifer niet zelf. Al jaren geeft wenkbrauw guru Anastasia Soare vorm aan de wenkbrauwen van de actrice. Een eerste sessie met de brow queen kost 88 euro en ieder bezoekje daarna zo’n 58 euro.

jennifer aniston oscars look

Neus
In tegenstelling tot veel andere celebs, is Jennifer Aniston vrij openhartig over haar twee nose jobs. Volgens haar heeft het niets te maken met ijdelheid: haar neusschotje stond scheef, dus was er tot tweemaal aan toe een plastische ingreep nodig. Echt nodig of niet, ze heeft duizenden euro’s neer moeten leggen voor beide operaties. Dokter Raj Kanodia is de plastisch chirurg die de tweede operatie uitvoerde, en hij vraagt tussen de 6600 en 8800 euro per ‘neusklus’.

Lichaam
Jennifer houdt haar afgetrainde lijf in shape door intensieve yoga en cardio sessies. Dat ze dit niet bij de eerste, beste trainer doet mag duidelijk zijn. Drie keer per week heeft de actrice een sportieve date met personal trainer Mandy Inber voor een uurtje flink zweten. Over haar uurloon houdt Ingber wijselijk haar mond. Maar insiders zeggen dat Jennifer zo’n 220 euro per uur betaalt aan haar trainer. En dan hebben we het nog niet eens over de prijzige diëten die Jennifer volgt.

Voor haar huid, haar, wenkbrauwen, neus (oké dat was tweemalig, maar toch) en haar gehele lichaam is Jennifer dus dúizenden euro’s per maand kwijt. Ach, het zware en dure leven van een celeb…

Geef jij veel geld uit aan je lichaam?

Bron: shine.yahoo.com

Door Joyce