Celebs

Whitney Port over beauty

Whitney Port kennen we natuurlijk allemaal van MTV’s reality shows The Hills & The City. Stiekem zijn wij niet alleen jaloers op haar lange benen en fantastische carrière, wij willen ook haar glanzende haar en stralende huid. Hoe ze dat voor elkaar krijgt? In een interview met StyleList geeft Whitney graag antwoord..

Whitney Port

Wat zijn jouw beauty geheimen?
Ik probeer zo veel mogelijk te slapen en smeer iedere avond voor het slapen mijn gezicht in met een voedende moisturizer. En als ik te lui ben, gebruik ik make-up remover doekjes.

Wat is jouw signature scent?
Trish McEvoy No.3.

Whitney Port

Welk beautyproduct zit er altijd in jouw tas?
Ik heb altijd een lipproduct in mijn tas zitten. Het liefst een product dat ik ook onder mijn ogen en op mijn handen kan smeren.

Wat is jouw favoriete beautykoopje van de drogist?
Cover Girl (helaas niet in Nederland te koop) heeft een fantastische eyeliner met twee verschillende kleuren aan beide kanten. Ik gebruik de donkerbruine op mijn bovenste ooglid en de cremekleurige aan de binnenkant van mijn ooglid.

Whitney Port

Heb jij bepaalde beauty blunders begaan?
Ik had een keer te veel poeder op, op de rode loper. Op de middelbare school gebruikte ik veel te veel make-up omdat ik een slechte huid had. Oh en ik deed dikke eyeliner onder mijn ogen, iedere dag, nu denk ik, minder is meer.

Denk je wel eens, nu ga ik mijn blonde haren echt een heel andere kleur verven?
Ik heb het bruin gehad, ik heb roze highlights gehad en oranje-blond. Ik weet zeker dat ik weer eens wat anders ga proberen, ik raak snel verveeld. Soms denk ik, ik bleek het gewoon helemaal, maar dan zou ik mijn haar ruïneren.

Whitney Port

Wat is je favoriete kleur nagellak?
Fifth Avenue van Essie! Een mooie felrode kleur.

Wie is jouw beauty-icoon?
Ik hou van Alexa Chung. En Jennifer Lopez, haar huid straalt altijd en haar ogen springen eruit. De persoon die haar make-up doet, doet zijn of haar werk erg goed.

Whitney Port

Heb je een andere beautyroutine in New York dan in LA?
Beauty in LA is meer beachy, maar het hangt er ook heel erg veel van af waar je in LA bent. In Beverly Hills zie je heel veel plastische chirurgie gekkigheid en over de top blonde barbiepoppen. Ik woon nu in Venice Beach en de schoonheid is hier juist heel erg natuurlijk. Mensen zien er hier heel anders uit, veel meer mode en trendgericht.

Hoe gaat het verder met je kledingmerk Whitney Eve?
Ik werk nu aan mijn kleding voor de herft van 2012. Mijn nieuwe website is zojuist gelanceerd en mijn lente-lijn komt uit in februari. Deze lente zal er ook een meer betaalbare lijn uitkomen, WE by Whitney Eve.

Whitney Port

Waar haal jij je inspiratie voor je designs vandaan?
Als ik reis voel ik me soms wel een beetje een streetstyle blogger. Ik maak foto’s van mensen over de hele wereld die gave dingen dragen.

Ben je van plan om in Lauren Conrad’s voetstappen te treden en een chicklit te schrijven?
Ik betwijfel het. Ik heb een stijlgids geschreven en doe met liefde nog een stijlgids, maar geen chicklit.

Bron: StyleList.com

Door Annemerel