Celebs

Celebs met baarden

Wij vrouwen willen op ons gezicht natuurlijk zo min mogelijk gezichtsbeharing, maar bij mannen kan het soms nog best aantrekkelijk uitzien. Let wel, soms.. Er zijn ook mannen (meestal celebrities) die het weer net iets te veel overdrijven. Wij zetten de bekendste baarden tegenover de goed geschoren gezichten. En jij mag kiezen, to beard or not to beard.

celebs met baarden

Brad Pitt draagt hier wel een heel bijzonder baardje. Het is nog best lastig om een volledig geschoren Brad Pitt te vinden, maar wat vinden jullie… De puntbaard of de stoppels?

celebs met baarden

Tom Hanks heeft wel een hele serieuze baard. Wij vragen ons af hoe je daar in vredesnaam mee moet zoenen?

celebs met baarden

Adrian Grenier heeft niet alleen meer een volle bos haar OP zijn hoofd, eronder hangt ook genoeg. Wij vinden het hem wel staan, maar hoe denken jullie daarover?

celebs met baarden

Gaan jullie voor George met het grijze baardje of de gladgeschoren George..?

celebs met baarden

Tobey Maguire lijkt met zijn baardje gelijk een stuk volwassener. Wat vinden jullie?

celebs met baarden

Leonardo met de baard en snor, of met slechts wat babyhaartjes onder op zijn kin?

celebs met baarden

Penn Badgley gaat tegenwoordig ook door het leven met een heleboel haar op zijn hoofd, wangen, onder z’n neus op zijn kin… Haar overal! Gaan we voor de gladgeschoren "Dan" of voor de ruige "Penn"?

celebs met baarden

Ook Justin Timberlake gaat soms met een enorme hoeveelheid Facial Hair door het leven. En nee, dat is geen puist daar naast zijn mond, wij moesten ook even kijken hoor.. Maar dat is dus een microfoontje.

celebs met baarden

Johnny Depp wordt vrijwel nooit meer zonder zijn signature baardje gespot. Het hoort bij hem vinden wij. Of vinden jullie dat hij zijn scheermes wel wat intensiever mag gebruiken?

celebs met baarden

David Beckham houdt ook wel van een beetje gezichtshaar. De laatste foto die we van hem compleet zonder stoppeltjes konden vinden stamde uit 2000. Uhhh… Dat is natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal. Maar wat vinden jullie, een paar stoppels of een ECHTE baard bij Mr. Beckham?

Beeld: Glamour, Oh no they Didn’t

Door Annemerel