Celebs

Celeb tattoos

Er zijn genoeg celebrities met tatoeages. Ook de ladies in Hollywood zijn er gek van. Soms zie je ze meteen, maar vaker zijn ze onopvallend of bedekt door kleding. Wij gingen op zoek naar bekende meiden die met inkt op hun lichaam hebben laten schrijven en showen jullie de creaties.

Of je er nou twaalf hebt, of slechts één, je hebt hem voor altijd. Wij gaan er dus vanuit dat er over tatoeages lang en goed wordt nagedacht en zijn over sommige ontwerpen wat enthousiaster dan over de andere. Wat vinden jullie?

celeb tattoos

Ashley Tisdale heeft op haar voet ‘Jamais Seule’ laten tatoeëren, dat is Frans voor ‘nooit alleen’. Dat was niet haar eerste tatoeage, op haar onderarm staat al een vleugel met ‘fearless’ erin en op haar rug staat ‘believe’. Vanessa Hudgens liet samen met Ashley een tatoeage op haar pinken zetten en ze had al een vlinder in haar nek.

celeb tattoos

Demi Lovato heeft ook al een aantal tatoeages. Zo heeft ze onder andere een veer achter haar oor, een kruis op haar hand en ‘faith’ op haar onderarm.

celeb tattoos

Audrina van The Hills heeft deze grote, opvallende aardbei in haar nek laten tatoeëren of is het toch een hart? Wat vinden jullie?

celeb tattoos

Jessica Alba liet een tatoeage in haar nek verwijderen, maar heeft nog wel het woord ‘padma’ op haar pols en een boog op haar onderrug.

celeb tattoos

Van Glee-ster Lea Michele zou je het misschien niet verwachten, maar ook zij heeft tatoeages. En ook nog eens best veel! Verspreid over haar lichaam heeft ze rond de twaalf (!) tatoeages, al zijn ze allemaal best klein. Op haar schouder zie je twee muzieknootjes waarover wordt gezegd dat het noten zijn van ‘Mama’ uit Queen’s Bohemian Rhapsody.

celeb tattoos

celeb tattoos

Miley Cyrus heeft al een hele verzameling aan tatoeages op haar lichaam laten zetten. Zo heeft ze in haar oor het woord ‘love’ laten tatoeëren, op haar vingers heeft ze het gelijkheidssymbool laten zetten en op haar bovenarm staat ‘Love Never Dies’.

celeb tattoos

Rihanna heeft meer dan één tattoo, inclusief eentje op haar pols en een schedel op haar enkel. Hier zie je sterretjes op haar nek en rug.

celeb tattoos

Selena Gomez liet in februari een tatoeage zetten op haar pols. Velen dachten dat het een hartje was voor haar vriendje Justin Bieber, maar het is een muzieknoot.

celeb tattoos

Hilary Duff liet net onder haar rechter enkel de tekst ‘let it be’ tatoeëren.

Katy Perry

Katy Perry heeft meerdere tatoeages. Op haar enkel heeft ze een lachende aardbei en op de foto zie je een in Sanskriet geschreven tekst. Exact dezelfde als haar ex Russell Brand.

Wat vind jij van de tatoeages van de celebs?

Door Annick

Bron beeld: weheartit