Celebs

Celebrity nail polish

Nagels lakken, dat doen we het liefst iedere dag. Van felle kleurtjes tot ware kunstwerken. Celebs zijn daar niet anders in, alleen gaan zij net een stapje verder: over the top. Van studs tot foto’s van hun vriendje, je komt het allemaal tegen. Laten we een kijkje nemen hoe de nagels van de celebs eruit zien op de rode lopers!

Nail art

New Girl Zooey Deschanel verscheen in een schitterende Prada jurk op de rode loper van de Golden Globes. Zelfs haar nagels waren volledig in pak, we like!

Nagelkunst

Katy Perry was duidelijk helemaal hotel-de-botel van Russell Brand, zelfs haar nagels stonden er vol mee. Let vooral even op de pink onderaan, waar Russell lingerie draagt!

Nagelkunst

Lady Gaga maakt van alles een kunstwerk, zo ook van haar nagels. Nagels vol met juwelen die volledig waren afgestemd op haar outfits in de clip Judas.

Nagelkunst

Twilight’s hottest vampier Nikki Reed laat duidelijk haar liefde voor haar American Idol verloofde Paul McDonald zien. Samen met haar prachtige ringen een mooi plaatje.

Nagelkunst

‘Pedicure on our toes’ zingt Kesha vrolijk! Wij zijn benieuwd of haar teennagels er ook zo uitzien? Kesha maak haar statement in ieder geval duidelijk met haar handen, al haar nagels vol enorme studs. Natuurlijk goed gecombineerd met haar ring. Too much?

Nagelkunst

X Factor jurylid Nicole Scherzinger laat haar star power goed zien. Met haar paarsgelakte nagels met blinkende sterren. Niet te vergeten de nagelpiercing, daar horen natuurlijk ook de bijpassende sterren bij.

Nagelkunst

Katy Perry look nummer 2. Op de rode loper van de première van The Smurfs wilde de actrice graag laten zien hoe gek ze van de smurfen is door alle hoofdrolspelers op haar nagels te laten zetten.

Nagelkunst

Rihanna laat zien dat ze bijna altijd lacht met deze happy-go-lucky look.

Nail art

Dat is pas een politiek statement! Eve laat zien dat ze achter Barack Obama staat.

Nail art

Met gevlagde vingers straalt Solange Knowles tijdens haar trip in Engeland. Ze maakt met deze look waarschijnlijk een hoop Engelse vrienden!

Nail art

Zoontje Kingston Rossdale van Gwen Stefani blijft natuurlijk niet achter. Hij gebruikt al de fashionable nagellak van zijn moeder om er toch nog een beetje bij te horen. Hoe schattig?

Nail art

Als je denkt dat Kingston de enige was met een passie voor nagellak, dan heb je het mis. Zuma Rossdale heeft nagellak op ieder nageltje, zelfs zijn teentjes komen aan de beurt.

Welke Nail-art vind jij het mooiste?

Bron: Eonline

Door: Jitske