Celebs

Kate Nash

Kate Nash is een Engelse Singer-songwriter uit Londen die in 2007 de hitlijsten bestormde met de nummers "Foundations" en "Mouthwash". Maar we kennen haar óók van haar opvallende, nonchalante en überhippe kledingstijl. Kijk maar mee!

Kate is pas 19 jaar, maar al heel erg succesvol in Engeland en straks waarschijnlijk ook in Nederland. Maar hoe begon het allemaal…?

Toen Kate een tijd terug haar been brak en veel thuis zat, kreeg ze van haar ouders een gitaar en leerde ze zichzelf spelen. Ze begon erbij te zingen en schreef daarna haar eigen liedjes. Voor de lol besloot ze die te uploaden op haar MySpace accounts, waar ze binnen no-time duizenden ‘friends’ kreeg.
Kate’s nummers zijn soms lief en schattig maar soms ook brutaal en lekker rock-achtig. Ook de teksten zijn lekker raak en heel herkenbaar. Zo zingt ze in "Foundations" over dat het bijna uit is met haar vriendje. Wat ze zingt is zowel humoristisch als verdrietig, zoals "You said I must eat so many lemons, cause I am so bitter", oftewel: "jij zei dat ik citroenen moest eten, omdat ik zo verbitterd ben".

Goed, nu over haar kledingstijl!

Kate houdt van opvallende printjes – polkadots, ruitjes, streepjes, gekke motiefjes – en is dol op jurkjes, oversized bloesjes en wijde tulerokjes. Je ziet haar niet snel in een superstrakke jeans en een naveltruitje!

Het is vooral allemaal erg nonchalant, maar tóch wel over nagedacht. En dat is op dit moment helemaal hip! Ook haar hairdo is al een hele tijd hetzelfde – roodbruin met een schuine, rondgeknipte lok voor haar voorhoofd.