Celebs

Eva Longoria’s garderobe

Eva Longoria, dé ster uit Desperate Housewives, heeft niet alleen een passie voor acteren én haar man, Tony Parker… maar ook voor kleding! Neem maar ‘ns een kijkje in haar prachtige walk-in-closet…

Haar favoriete stukken uit de kast?
– “Een prachtige 1950-style cocktailjurkje van Gustavo Cadile. Een grappig jurkje, maar ook heel klassiek.”
– “Een tasje dat ik van mijn tante heb gekregen. Het is ongelooflijk mooi maar zó niet-praktisch, er past helemaal niets in!”
– “Mijn eerste kerstcadeautje van Tony Parker (haar man): een ketting van Monique Lhuillier”
– “Een gek tasje in de vorm van een lip, een ontwerp van Judith Leiber. Leuk, maar ik heb geen idee hoe ik het kan dragen!”

Haar grootste modeblunder? “Een keertje was ik mijn kast aan het opruimen met m’n moeder en tante. Mijn tante deed haar jasje uit tijdens het opruimen, en legde het ergens neer. Wat later zag ik het jasje en ik zei: “bah, wat is dit voor lelijk ding?! Hoe komt dat in mijn kast?” Mijn tante riep meteen: “dat is MIJN jasje!”.

Wat draagt Eva het liefst onderweg? “Een warm topje, een sjaal en een jeans, liefst die van DVB. En dat zeg ik niet omdat Victoria Beckham een goede vriendin van me is!”

Haar eerste grote uitgave? “Uggs! Ik had eerst vaak neppers, maar later ben ik de echte gaan kopen. En ik draag ze nog steeds heel veel!”

Koopt ze wel eens bepaalde items dubbel? “Ja,” zegt Eva, “ik heb sleehakken van Christian Louboutin, van die espadrilles, in elke kleur eentje. Ze lopen verschrikkelijk, maar ik loop er mijn voeten graag stuk op.”

Haar allerduurste item in de walk-in-closet? “Mijn knalroze krokodillenleren Hermès Birkin bag.”