Celebs

Frances Bean Cobain

Deze week las ik toch iets schokkends! Namelijk dat artsen destijds Courtney Love, de rockzangeres en weduwe van Kurt Cobain, hadden geadviseerd haar dochtertje Frances Bean te aborteren.

Love raakte in 1992 in verwachting van de Nirvana-zanger, maar doktoren vonden dat ze het kind beter kon aborteren, omdat haar drugsgebruik schadelijk zou zijn voor het ongeboren kind. "Artsen probeerden Love het juiste advies te geven. Ze lieten aan Courtney weten dat het geen goed idee was om een baby te krijgen terwijl ze verslaafd was." Volgens Goldberg was Love, die toen zes weken zwanger was, behoorlijk skeptisch over het advies. Naar verluidt schoot ze direct in de verdediging. "Is het een medisch feit, of is het slechts een mening? Ik wil het zien in een medisch boek. Courtney wilde geen vermanende toespraak. Ze wilde feiten."

Love besloot het advies van de artsen naast zich neer te leggen en in de zomer van 1992 kreeg ze een gezonde dochter, Frances Bean. In dezelfde maand dat zij geboren werd gaf Love in een interview met Vanity Fair toe dat ze heroïne was blijven gebruiken nadat ze had ontdekt dat ze zwanger was. Kurt Cobain pleegde in 1994 zelfmoord.

Enniewee, dochter Frances Bean leeft dus nog en is kerngezond! Bizar, toch? Daarnaast is ze ook nog eens heel erg fashionable, dus daar gaan we natuurlijk ook wat aandacht aan besteden in dit artikeltje…

Frontrow met mama Courtney en vriendin Tracy Ross, bij de Bebe show van de L.A. Fashion Week.

Toen ze nog wat kleiner was… een fotoshoot met haar papa’s vestje en pyjamabroek aan!

Shoppen met haar moeder én mega Chanel tas. Zou het haar echte (geverfde) haar zijn of een pruik?

Precies papa?

Op superhoge rode hakken en designerbag. Stijlvol!

Bij de Rodeo Drive Walk of Style Award in Beverley Hills

Wauw, wat een shoot…

Als Pink Lady uit Grease

Ook is Frances Bean Cobain gevraagd om het nieuwe gezicht van Chanel te worden. De 15-jarige zou gretig op een aanbod van het Franse modehuis in zijn gegaan en zal in 2008 Chanel gaan promoten. Frances Bean gaf zelf aan overdonderd te zijn door dit vooruitzicht maar dat ze erg uitziet naar wat de Chanel ervaring haar eventueel op gaat leveren.