Celebs

Celebs en slechte smaak

Celebs met mooie outfits zijn leuk om te zien. Maar bijna nóg leuker om te zien zijn celebs die de plank volledig misslaan! Sommige celebs lijken daar wel een abonnement op te hebben. Dus daarom hier een lijstje met celebs en een aantal van hun vreemde kledingkeuzes.

Mary- Kate Olsen

Hoewel het bewonderenswaardig is dat Mary- Kate een geheel eigen stijl heeft, trekt ze vaak de raarste dingen aan. Ze staat daardoor vaak bovenaan lijstjes met de grootste modeflaters.

Deze Missoni jurk was misschien mooi geweest als die niet 5 maten te groot was. De dikke band om haar hoofd en het mosterdgele tasje passen ook niet bij de jurk.

Mary- Kate lijkt vergeten te zijn dat ze haar comfy bankhang outfit nog aan heeft. Deze kaftan is niet alleen lelijk, maar de gouden plateauzolen en oranje zonnebril passen er al helemaal niet bij.

Britney Spears

Een lijst met celebs met slechte smaak is natuurlijk niet compleet zonder Britney. Vroeger sloeg ze al regelmatig de plank mis, maar de laatste paar jaar lijkt ze niets anders te doen.

Een nogal onsamenhangend geheel wat Britney hier aanheeft. Ze heeft bovendien een voorliefde voor hoedjes en petjes, die ze bij bijna elke outfit opzet of ze er bijpassen of niet.

Ook houdt Britney de laatste jaren van veel te strakke en kleine jurkjes, zoals je hier ziet.

Sandra Oh

Sandra Oh, van Grey’s Anatomy, is in Hollywood berucht om haar rode loper outfits. Ze probeert het, maar het is het vaak nét niet. Daardoor wordt ze door de Amerikaanse pers graag ‘Sandra Oh-No’ genoemd.

Deze jurk staat Sandra nogal onflatteus, haar taille valt weg en de jurk is wat pompeus. Van een grote strik op je borst moet je houden, maar hij had sowieso mooier gestaan als de jurk slanker was gesneden.

Ruches zijn leuk, maar niet als heel je outfit eruit bestaat. Bovendien is het shirt te groot en maakt de outfit haar onnodig ouwelijk.

Mariah Carey

Mariah Carey staat voornamelijk in dit lijstje omdat ze niet schijnt te weten wat haar maat is. Ze draagt standaard kleren die minstens één maat te klein zijn, zodat er eh….van alles uitpuilt.

Ze had hier de prijs voor de mooiste benen gewonnen en die laat ze dan ook zien in dit jurkje. Daar is niks mis mee, maar een maatje groter en een wat hoger decolleté waren een stuk charmanter geweest.

Dit giletje is niet één maat, maar drie maten te klein. Het rokje is ook nogal kort. Dit was leuk geweest als het allebei 3 maten groter was geweest.

Mischa Barton

Toegegeven: Mischa ziet er vaak fashionable uit. Maar even zo vaak vraag je je af of ze wel in de spiegel heeft gekeken toen ze deur uit liep.

Hoewel Mischa en Rihanna hier allebei eenzelfde soort jurkje aan hebben, heeft Rihanna het een stuk beter bekeken. Mischa’s jurk is van een rare glanzend bruine stof met lange pofmouwtjes. Dat is al niet erg flatteus, maar erger is dat het jurkje ook nog doorschijnt. Kijk maar eens naar haar rechterheup…

Het vest en de gestreepte trui passen nog wel bij elkaar. Maar waar het broekje en het T-shirt vandaan komen is een raadsel. Mixen en matchen is leuk, maar je kunt ook te ver gaan.

Kimberly Stewart

Deze wannabe it-girl doet erg haar best om hip te zijn. Helaas laat haar stijlgevoel haar meestal in de steek.

Haar topje is te groot en niet erg mooi gemaakt, maar op een spijkerbroek zou het nog wel kunnen. Het groene broekje past er niet bij en de combinatie maakt haar plomp. De lompe armbanden hadden trouwens ook wel afgemogen.

Tja, wat is er niét fout aan deze outfit. Het is simpelweg ontzettend ordinair, dat was het in een discotheek geweest maar al helemaal als je gaat winkelen. Een paar schoenen was ook niet verkeerd geweest.

Door Arancha