Celebs

Daphne Guinness

Onlangs las ik over Daphne Guinness, een rijke erfgename van de Guinness bierbrouwerij. Op haar negentiende trouwde ze met Spyros Niarchos, de zoon van een superrijke Griek.

En later scheidde ze van hem, en nam $40 miljoen dollar mee… Kortom, Daphne zat gebakken!
Maar het is niet alleen geld wat de klok slaat bij Daphne. Er is ook een aangeboren gevoel voor stijl én een fijn adressenboekje. Zo is ze onder andere vrienden met designers als Karl Lagerfeld, Alexander McQueen en Stella McCartney. Een hoop fashionable vriendjes, dus. Ook topfotograaf Mario Testino en model Naomi Campbell behoren tot haar vriendenkring. Daarnaast is Daphne ook een modejournaliste en schrijft ze regelmatig voor tijdschriften. Ook heeft ze een eigen juwelenlijn!

Daphne over de couture stukken in haar garderobe: "I still buy couture, but very little and very carefully, because it’s so expensive. The last piece was a small coat-dress from Chanel, which I’ve worn about 50 times already. It was a model and I can’t remember how much it was."

Daphne heeft een héleboel verschillende looks. Van dure bontjasjes tot leren broeken, ze draagt het allemaal, en het staat haar allemaal super!

Heel erg biker chic in zwarte motorlaarzen mét oranje Hermès tas

In couture bij de Chanel modeshow. En dan die plateauzolen, wauw…

Met vriendin Stella McCartney

Behangen met dure juwelen…

Gezellig mode-onderonsje met Mary-Kate Olsen

Couturefoto’s, gemaakt door Mario Testino