Celebs

De stijl van de SATC cast

De vier vrouwen van Sex And The City zijn door de serie stijliconen geworden. Vrouwen over de hele wereld proberen de SATC looks te kopiëren. Maar zijn de actrices in het echte leven ook zo stijlvol? Is bijvoorbeeld Kristin Davis’ stijl net zo klassiek als die van Charlotte of is ze in het echte leven meer een Carrie? Let’s have a look…

Kristin Davis als Charlotte York-Goldenblatt:

In real life:

Kristin heeft op de rode loper net als Charlotte een wat klassieke stijl, maar durft wel wat meer met kleur. Buiten de rode loper lijkt Kristin wat minder aandacht aan haar kleding te besteden dan Charlotte doet. Ze gaat vooral voor comfy en casual.

Kim Cattrall als Samantha Jones:

In real life:

Kim en Samantha hebben allebei een sexy stijl en laten zich daarin niet tegenhouden door hun leeftijd. Samantha is wel wat meer ‘out there’ dan Kim, doordat ze fellere kleuren en lagere decolletés draagt.

Cynthia Nixon als Miranda Hobbes:

In real life:

Miranda heeft een zakelijke, simpele look. Ze houdt vooral van mantelpakjes, simpele jurkjes en herfstkleuren. Cynthia houdt het ook graag simpel, vooral als ze met haar kinderen bezig is. Hun stijlen komen wel wat overeen, hoewel Cynthia nog niet is betrapt in een van Miranda’s bekende mantelpakjes.

Sarah Jessica Parker als Carrie Bradshaw:

In real life:

Carrie staat bekend om haar uitbundige kleding. Ze probeert dingen uit en heeft een geheel eigen stijl. Sarah Jessica is in het dagelijkse leven niet zo bezig met mode. Ze gaat meer voor casual. Op de rode loper probeert ze toch haar status als stijlicoon hoog te houden. Daar probeert ze dingen uit en is ze moderner en stijlvoller.

Door Arancha