Celebs

Taylor Momsen

Taylor Momsen, die Jenny in Gossip Girl speelt, is pas 15 jaar oud, maar wordt op dit moment al gezien als dé nieuwe it-girl. Wauw!

Jenny is al sinds jonge leeftijd actrice. Ze debuteerde toen ze pas drie jaar oud was; ze speelde toen in televisiereclames. In 1999 kreeg ze haar eerste filmrol, in de film "The Prophet’s Game". In 2000 brak ze door naast Jim Carrey in de populaire film The Grinch. In 2002 speelde ze de dochter van de president in Spy Kids 2: Island of Lost Dreams en had ze een hoofdrol in de jeugdfilm Hansel & Gretel.
Bron: Wikipedia.nl

Jonge Amerikaanse meiden proberen Taylor’s stijl te kopiëren. En wat is haar stijl dan? Veel heldere, mooie kleuren en preppy outfits, gecombineerd met stoerdere items. Ook willen veel meiden hun haar net zo laten knippen & verven als Miss Momsen: asblond en in een lange boblijn, met de voorste plukken het langste gelaten.

In mei dit jaar op de rode loper van de jaarlijkse FIFI Awards, gehouden in New York. Schattig mintgroen jurkje!

Op de set van ‘Gossip Girl’ in Chinatown, begin augustus dit jaar. Lekker hippe outfit!

Wederom op de set, nu in Manhatten in april 2008. Stoer leren jackje én hippe roze Arafat-look sjaal!

Taylor op de première party van ‘Gossip Girl’ in een superroze jurkje met zilveren schoentjes. Ik vind de make-up een beetje té overdone, de ogen zijn te hard aangezet en haar lippen te donkerroze. Het geheel maakt ‘t een beetje Barbie, helaas!

Op het 2007 Cannes Film Festival. Niet echt een outfit voor zo’n prestigieus festival, maar Taylor is natuurlijk ook nog superjong. Wel mooie crèmekleurige top!

Een gouwe ouwe: Taylor in 2004 (toen was ze dus 11!). Deze foto is gemaakt bij een Disney feestje in Hollywood. Wat schattig!