Celebs

De stijl van Katy Perry

Katy Perry kennen we natuurlijk van haar megahit ‘I Kissed A Girl’. Vandaag kijken we even niet naar haar vrolijke muziek, maar naar haar net zo vrolijke, aparte en veelzijdige kledingstijl!

Katy’s stijl is niet te omschrijven. De ene keer ziet ze er uit als een zoet suikermeisje, de andere keer als een sexy stoeipoes en dan weer als een stoere rockchick. Erg veelzijdig is ze in ieder geval! En: Katy is een zuinig meisje! Ze wordt regelmatig gespot in dezelfde outfits op feestjes. Helemaal niet erg, want je prachtige (dure!) jurk één keer dragen en hem dan in de kast laten hangen is ook wel erg zonde.

Katy op de VMA afterparty in een superzoet en tuttig jurkje. Nude sandaaltjes met steentjes en een zwaar opgemaakt hoofdje (check even het kleurverschil met de rest van haar lichaam). Wel een geweldige look!

In een wel heel ontdeugend pakje tijdens de MTV Video Music Awards. Ze kan het zeker hebben (het past ook heel goed bij haar imago), en het staat haar erg goed. Een niet bepaald doorsnee outfitje, maar het was dan ook voor een performance. 

Katy is hip! Ze heeft de jurkjes-met-rits trend al gespot en draagt hem op een sexy manier. Wel een meer stijlvolle look dan haar andere verschijningen. En wederom kan ze het erg goed hebben.

Oooeh, Amy Winehouse the second! Gewaagde outfit met veel pastelkleurtjes, Nike Dunks en een lila skinny jeans. Leuke eigen stijl!

Katy op iets wat een erg gezellig feestje lijkt te zijn. Ze draagt een zwart strapless jurkje (met diep decolleté) met groene krokoleren high heels, een doorzichtig tasje (wauw!) en een appeltjesketting. Leuk detail: ik heb precies dezelfde appeltjesketting.

Wat een geweldig jurkje, dit! Hij oogt op het eerste gezicht erg mooi, maar als je beter kijkt zie je dat er pin-up girls op staan! Heel grappig, doet me denken aan de jurk van Lily Allen met de bambi’s zonder hoofd. Mooie jurken met een knipoog.

Uitgesproken Katy, zo’n schattig broekpakje. En dan toch weer op een sexy manier gedragen…

Wauw, dit is dan weer een hele andere Katy… Ze draagt een prachtig boothals jurkje met gouden ‘schubben’, stijlvolle sandaaltjes en een lieve clutch. Bewijs: Katy kan er heel erg stijlvol en sophisticated uitzien.

Apart, deze look! Ze heeft wel alles op elkaar afgestemd (check de high heels), alleen jammer dat ze niet een zwarte, maar een knalblauwe BH heeft aangedaan. Misschien is deze look een beetje too much (én glanzende stof, én decolleté, én veel bloot been, én mega high heels, én de blauwe bh, én de strik). Maar het is wel zó Katy…

Ook eruit zien als Katy? Shop dan vooral de volgende dingen:

Een jurkje in een opvallende stof, kleur en model (Dolly Dare, €90,16)

Opvallend gekleurde, lieve schoentjes (Irregular Choice, 29 pond)

Superhigh heels in een apart model (Carvela, €110,96)

Paarse legging met print (Diesel, €55,48)

Een braaf en onschuldig ogend jurkje (Asos, €62,64)

door onze redactrice Cynthia