Celebs

Eleanor Tomlinson

Binnenkort gaat de film ‘Angus, Thongs and Perfect Snogging’ in première. Hierin speelt Eleanor Tomlinson de rol van Jas… Maak kennis met Eleanor!

(rechts)

Eleanor is nog maar 16, maar heeft al in een paar films gespeeld. Zo was ze Little Daphne in de film Falling, Young Sophie in The Illusionist en Agnes Muller in Einstein and Eddington. En nu speelt ze dus in de film Angus, Thongs and Perfect Snogging. In deze nieuwe film speelt ze Jas.

Eleanor is geboren in Londen in 1992 en verhuisde daarna al gauw met haar ouders en broer naar East Yorkshire. Haar hele familie was bezig met acteren dus het was voor Eleanor vanzelfsprekend dat ook zij die kant op ging. Haar carrière ging razendsnel, want ze heeft op jonge leeftijd al in een paar grote films gespeeld. En dan nu (op haar zestiende!) als Jas in Angus, Thongs and Perfect Snogging. Ze wordt zelfs al de nieuwe Keira Knightley genoemd! En niet alleen om haar acteerkunsten, veel mensen vinden haar ook erg op Keira lijken. Ik zie de gelijkenis niet echt, maar een compliment is het wel…

Je kunt Eleanor dus zien in Angus, Thongs and Perfect Snogging, die in oktober in première gaat.

door onze redactrice Cynthia