Celebs

Celebs bij première van Oorlogswinter

Een première van een nieuwe Nederlandse film is reden tot een goed feestje. Dit keer ging het om de nieuwe film "Oorlogswinter" naar het boek van Jan Terlouw. Locatie? Het glamourous Tuschinski theater in Amsterdam.

Anna Drijver in een couture-achtige japon met een soort jungle print op het lijfje. Leuk dat dit terugkomt in de pumps!

Maryam Hassouni in een basic maar toch feestelijke outfit. Zwarte nette broek, witte bloes en felrode pumps. Leuke kleine zwarte clutch, maar ik had het geheel toch wat meer aangekleed met accessoires!

Lieke van Lexmond in een geweldige zwarte trenchcoat, maar door al het zwart en de wijde broek is het wel een beetje ‘n maffia-outfit. Stoer hoedje, dat wel!

Georgina Verbaan in een zwart gedrapeerd jurkje en glimmende zeegroene pumps. Jammer van de panty; die is echt te licht, dun & doorschijnend! Complimenten voor de stijlvolle clutch. Enne, is dat de nieuwe Jort?

Melody Klaver trekt een big smile in haar felroze jurkje met kant accenten. Leuk haarbandje ook, en complimenten voor de hippe lak Mary Jane pumps!

Victoria Koblenko gaat voor een knalgele jas/jurk (?) op een zwarte maillot en hoge plateaupumps. De riem maakt het helemaal af!