Celebs

Golden Globes outfits

Gisteren werden voor de 66e keer de jaarlijkse Golden Globes uitgereikt. Wie er won en wie niet kun je lezen op Celebscene; ik vertel je alles over… de rode loper outfits!

Eva Longoria Parker in rode strapless zeemeerminnenjurk. Wauw!

Amy Adams in een enorme zwarte japon met glimmertjes en véél lagen.

Brad Pitt & Angelina Jolie: het perfecte stel. Jammer van de hoge split van Angie’s jurk! En Brads Aviator-bril is natuurlijk geweldig.

Anne Hathaway begroet vrolijk de pers & fans in een donkerblauwe strapless gown met veel lagen satijn en chiffon

Seal & Heidi Klum zijn erg fashionable: hij in een mooi donker pak en zij in een strapless jurkje met grote rozencorsage en strapped sandals

Beyonce in een beeldige jurk met lange verticale banen; hubby Jay-Z in een net kostuum mét mooi strikje

Jennifer Lopez in een erg gewaagde gouden jurk met enorm decolleté. Probeert ze haar Cavalli-rode loper momentje van jaren geleden te herhalen? Duidelijk is dat ze haar zwangerschapspondjes nog niet kwijt is (zie haar lovehandles); maar dat geeft niks. Jen is vast weer snel in shape en ziet er nog altijd beeldschoon uit!

De Jonas Brothers: Nick Jonas, Kevin Jonas, Joe Jonas, strak in het pak. Jammer van het fluweel!

Kate Winslet & Leonardo DiCaprio zijn echt een prachtig duo; helaas alleen op het witte doek en niet in het echie. Mooi haar van Kate!

Drew Barrymore in een ijsblauwe jurk met veel lagen en een breed uitstaande rok. Drew is flink afgevallen, maar compenseert dat met een enorme haardos!

Miley Cyrus in een wat saaiige witte jurk met lange sleep en bloemenmotiefje ertussen. Ze kijkt er ook niet zo blij bij! Wel erg mooie krullen.

Cameron Diaz in een hele aparte roze jurk; die onderaan nog een beetje rafelig oogt. Niet de allerbeste outfit van Cam, maar wel goed geprobeerd.

Zac Efron & Vanessa Hudgens lijken net twee wassen beelden! Wel érg mooie japon van Vanessa en supergaaf tasje. Jammer van haar haar; dat was opgestoken veel mooier geweest…