Celebs

Leona Lewis

Leona Lewis is in korte tijd van een onbekend zangeresje naar een superster status gegaan. Het begon allemaal bij het Engelse programma X-Factor dat ze in 2006 won. Ze werd een bekendheid in Engeland en door haar hitsingle ‘Bleeding Love’ brak ze ook door in het buitenland. Het is zelfs de bestverkochte single van deze eeuw door een vrouw.

Ze staat in Engeland bekend om haar lieve karakter en het feit dat ze een overtuigd vegetariër is. Ze wees zelfs de eer af om warenhuis Harrod’s te openen, omdat ze daar bont verkopen. Men was wel geschokt toen de pers erachter kwam dat ze familieleden heeft die nogal bekend zijn in het criminele circuit. Maar Leona zegt dat ze absoluut niet achter hun acties staat en ze hen bovendien amper kent.

Haar nieuwe single ‘Will Be’ komt deze januari uit, met Gossip Girl’s Chace Crawford in de clip. Daarnaast is ze de klassieker ‘I Will Always Love You’ met Justin Timberlake aan het opnemen. Deze ambitieuze dame is ook nog bezig met acteren én een biografie schrijven. 2009 belooft dus weer een goed jaar voor Leona te worden. Maar behalve hard werken kan Leona zich ook nog goed kleden. Ze heeft een romantische, vrouwelijke stijl die vooral op de rode loper goed uitkomt.

Leona na een radio interview in Los Angeles.

In een Roberto Cavalli jurk op de Brit Awards.

Op het vliegveld gesnapt door de paparazzi

Leona bij het Ed Sullivan theater waar ze te gast was bij de talkshow van David Letterman.

In een romantische Marchesa jurk bij de MTV Europe Music Awards. Ze verklapte dat de jurk 10.000 pond kostte…

Casual chic in het koude Engelse weer.

Leona bij de Cosmopolitan Fun Fearless Female awards in een strapless Karen Walker jurk.

Leona aan het shoppen in de MAC winkel.

Leona in een prachtige witte jurk bij de premiere van Disney film Enchanted waarbij…

…. de makers haar voor de gelegenheid ook in tekenfilmversie hadden gemaakt!

door onze redactrice Arancha