Celebs

Alyson Stoner

Alyson Stoner is nog een meisje uit de Disney ‘groep’. Maar Alyson is een dame met meerdere talenten en ze begint nu steeds bekender te worden. Ze acteert niet alleen, maar ze danst en zingt ook nog goed!

Alyson is pas 15 jaar, maar haar gezicht herken je vast wel. Als klein meisje zat ze op ballet, jazz en tap dance. Toen ze daar veel prijzen mee won, begon ze met het dansen van hip-hop. Daardoor zat ze als 10-jarige in clips als Work It en Gossip Folks van Missy Elliot en Just Lose It van Eminem. Als cute klein meisje dat ontzettend goed kan dansen! Daardoor werd ze zo’n bekend gezicht dat ze in programma’s als Extra en The Ellen Degeneres Show werd geïnterviewd.
Rond die tijd werd ze de presentatrice van een klein programma op het Disney kanaal, waar ze sindsdien bij hoort. Ze kreeg rollen in films als Cheaper By The Dozen 1 en 2, Step Up en Camp Rock. Ondertussen heeft ze ook voor twee van haar films liedjes voor de soundtrack ingezongen. Ze is nu dan ook bezig met producers en schrijvers om een eigen album te maken. Ze is trouwens nog steeds bezig met dansen, want ze geeft als jongste lerares dansles bij de Millenium Dance complex in L.A. In die studio oefent ook Britney Spears haar dansroutines.
De roddel gaat dat ze wat heeft met Taylor Lautner die Jacob Black in Twilight speelt.

Alyson’s stijl:

Bij de première van Disturbia in een casual outfit

Bij de 2008 Emmy´s

Bij de première van High School Musical 3 in een luchtig, wit jurkje en peep-toe hakken

Aan het shoppen in Londen

Bij de première van Twilight

Bij The Jonas Brothers The 3D Concert première in een little black dress

Alyson nadat ze de buik van een fan heeft gesigneerd. Leuk Marilyn topje!

Bij het eindfeestje van de Mike’s Super Short Show

De Making Of van de clip Gossip Folks van Missy Elliot. Op 0:59 komt Alyson, het meisje met de twee blonde staartjes. Wat was ze cute!

Haar cover van Dancing In The Moonlight voor de film Space Buddies

door onze redactrice Arancha