Celebs

Celebs tijdens de BET awards

Elke keer als celebrities op de rode loper verschijnen bij awardshows, zijn de paparazzi er als de kippen bij. Gelukkig voor ons, want ook tijdens de BET awards zagen de getinte celebs er geweldig uit – op enkele uitzonderingen na.

Alicia Keys zag er geweldig uit in een soort kaftan en superhoge sandaaltjes.

Beyonce is helemaal dol op de schoudervullingtrend! Dit jurkje is wel een beetje too much, vind ik: de schouders, de kleur, de print, de lengte… Ik ben benieuwd of ze in dit jurkje normaal kan gaan zitten! Toch ziet ze er super uit.

Tyra Banks ging niet voor een sexy jurkje, maar voor een soort mannelijk ensemble! Wij vinden het niet zo’n succes, al straalt ze wel.

Een beetje ingetogen is Ciara in een donker strapless jurkje. Het flatteert haar huidskleur niet echt, maar staat haar verder wel erg goed.

Heeft dit enige toelichting nodig? Chaka Khan ziet er nogal opzichtig uit….

Wow, Estelle! Ze ziet er erg goed uit in dit denimjurkje met gouden schoenen en witte handschoenen. Op deze foto kun je het niet zien, maar ze heeft een gouden beugel op haar onderste rij tanden! Matchend met haar schoeisel.

Keri Hilson straalt – en terecht. Ze ziet er echt fabulous uit in haar sterretjesjurk en hoge pumps. Ook haar haar is heel bijzonder, maar ze kan het hebben.

Cassie ziet er erg rockchick uit, maar volgens mij wil ze net iets teveel op Rihanna lijken. Ik moet wel zeggen dat ik haar kapsel erg stoer vind, wat een lef om half kaal te gaan!

LeToya Luckett draagt een zilver met zwarte outfit, waar goed over nagedacht is. Staat haar super en laat haar killer legs heel goed uitkomen.

door onze redactrice Cynthia