Celebs

De stijl van Pixie en Peaches Geldof

De zusjes Pixie en Peaches Geldof hebben naast een aparte naam ook een heel apart gevoel voor mode. Beiden heel verschillend: Pixie gaat voor de rockchick look en Peaches vaker voor een wat nettere uitstraling. Kijk maar mee!

Allebei in een apart rode, lange jurk. Pixie is iets meer rock chick en maakt haar outfit af met een rozenkrans. Peaches gaat voor een lange ketting met een gouden steen.

Matchy-matchy! Peaches gaat voor een lief jurkje met een strik en Pixie voor iets stoerders met kant en ‘blote’ stukken.

And again: rock chick Pixie en iets nettere Peaches. Een heerlijke vintage stijl op deze foto allebei, staat ze supergoed! En die rode lippen staan Peaches goed!

Wat zien ze er hier mooi uit, zeg! Peaches draagt een lange jurk (tot op de grond), in maagdelijk wit. De enige accessoire is een (zelfgemaakt?) bandje op haar hoofd, zo leuk. Pixie draagt een soort bodycon jurkje, dat haar onwijs goed staat.

Wat een mainstream outfitjes ineens! Moet wel zeggen dat ze dit ook enorm goed kunnen hebben, zeker met hun mooie figuurtjes. Vooral Pixie is hier echt zo’n girl next door.

En weer de apartere outfits! Peaches draagt een superlange en superbedekte gele jurk met grote zwarte strepen. Pixie mengt rockchick met ‘huisvrouwenstijl’: check de loafers met witte sokken!

Hier combineert Pixie het studded leren jasje weer heel anders! Zwarte kousen, polkadot topje… En Peaches is hier dan weer in ‘huisvrouwenstijl’. Gebloemd jurkje, grote strik erop én in het haar.

Absoluut mijn favoriete outfits van de meisjes! Vooral Peaches ziet er super uit met haar bruine polkadotjurkje.

Peaches ziet er heerlijk Frans uit met haar witte baret, wat een mooi meisje is ze zo, zeg! En Pixie gaat weer voor een tikkeltje aparter: bloemenjurkje met een hartjeszonnebril.

B-E-A-utiful, dames Geldof! Ze zien er prachtig uit, ik vind alleen die tas een beetje overdone. Leuk wanneer je gaat shoppen, maar wel een beetje overdreven groot voor op de rode loper. Het jurkje van Peaches is trouwens pure liefde!

Peaches houdt van zwarte strapless jurkjes. En alle begrip daarvoor, want ze staan haar onwijs goed. Pixie gaat voor knalblauwe laarzen met overknee-kousen, een kort jurkje en – again – een leren jasje.

Wiens stijl vinden jullie leuker? Die van Pixie of die van Peaches? Persoonlijk houd ik meer van de iets nettere stijl van Peaches, maar Pixie is ook wel weer lekker rock chick en apart… Wat jij?

door onze redactrice Cynthia