Celebs

Katie Holmes start eigen kledinglijn

Sinds Katie Holmes beste maatjes is geworden met Victoria Beckham is haar gevoel voor mode enorm gestegen. Was de actrice voorheen vaak gehuld in degelijke outfits – tegenwoordig draagt ze hippe kleding en heeft ze gevoel voor trends.

Ze verscheen zelfs al meerdere malen in een aantal zelfontworpen outfits (onder andere een lange zijden jurk tijdens haar bezoek aan het witte huis en nogal vreemde creatie tijdens de première van een film. Nu verschijnt binnenkort haar eigen kledingcollectie!

Het idee voor deze collectie komt gek genoeg voort uit frustratie; Katie en haar stylist Jeanne Yang slaagden er maar niet in de juiste kleding te vinden voor zichzelf en hun kinderen. Ze besloten daarom een collectie te ontwerpen voor vrouwen én kinderen. Het afgelopen jaar zijn de twee al druk bezig geweest met het ontwerpen van de collectie. Deze bevat volgens hen veel klassieke mode-items. In september wordt de nieuwe collectie gelanceerd in Los Angeles. Daarna zal deze te koop zijn bij modeboetiek Maxfield. Nu maar hopen dat de collectie voor vrouwen niet exact dezelfde is als die voor kinderen. Er wordt al regelmatig gezegd dat Katie haar dochtertje Suri wil veranderen in een soort mini-me-versie van zichzelf…

Katie Holmes

door Tess van Daelen