Celebs

De stijl van Isabel Lucas

De 24-jarige Isabel Lucas is bekend van ‘Transformers 2: Revenge of the Fallen’. Ze heeft een lieve en onschuldige uitstraling, waarmee ze menig hart steelt. Sommige beweren zelfs dat ze haar mooier vinden dan haar collega Megan Fox…

Met een oldscool bolhoedje, erg jaren ’70

De Australische beauty is een echt natuurmens. Dit zie je dan ook in haar kledingstijl terugkomen: ze is een voorstander van katoen, een grote fan van borduurwerk en houdt van eigenzinnige hoeden. Ze heeft echt een meisjesmeisjes stijl, die duidelijk naar voren komt. Zo wordt ze vaak in jurken, rokjes en bloemenprints gespot. Eén ding is zeker, ze gaat nooit overdressed gekleed. Hierdoor blijft ze lekker zichzelf en onderscheidt zich van de rest.

Transformers 2: Revenge of the Fallen, samen met collega Shia LaBeouf

Samen met haar ex-vriend Adrian Grenier

In een chique en classy Chanel jurkje en Dior sieraden.

Het maakt niets uit of ze nu in de spotlights staat of niet, ze heeft een relaxte kledingstijl met een jaren ’70 touch eraan toegevoegd. En wanneer ze toch op de rode loper wordt gespot, ziet ze er 9 van de 10 keer adembenemend uit.

Eén ding is zeker haar carrière staat nog maar in haar kinderschoenen en weet zeker dat we nog veel van Isabel gaan zien en horen!

door Danique