Celebs

Een stijlinterview met Lauren Conrad

De Amerikaanse editie van het blad Glamour hield onlangs een interview met niemand minder dan Lauren Conrad. Ze vroegen Lauren over haar nieuwe lentecollectie voor het merk Kohl´s, wat haar do´s en don’ts zijn en wat de nieuwste trends worden.

Wie konden we beter om advies vragen dan Lauren Conrad, als we meer willen weten over zomer kleding? Ze vertelt uitgebreid over wat in en wat uit is en wat de nieuwste trends zijn.

-

Hoe is het leven na the Hills? Is het moeilijker om designer te zijn dan om in The Hills te spelen?

Wat ik erg fijn vind nu ik niet meer in The Hills speel, is dat ik mijn eigen tijd kan indelen. Wanneer je voor televisieseries aan het filmen bent, heb je haast geen vrije tijd. Als je bijvoorbeeld met vriendinnen een terrasje wilde pakken, moest je altijd rekening houden met The Hills crew omdat ze elk moment een scène met je willen gaan filmen. Gelukkig is dat nu anders en kan ik mij volledig storten op de kledinglijn voor Kohl’s.

Wat ons opviel is dat jijzelf als model staat voor je lente collectie. Hoe belangrijk is het voor je om de kleding te dragen die je ontwerpt?

Ik denk dat je iets goed fout doet als je niet je eigen kledinglijn wil dragen. Bij deze kledinglijn ging het voornamelijk om wat ik leuk vind om te dragen, wanneer ik een winkel binnenloop en wat ikzelf zou kopen als ik in een winkel zou staan. Ik wil mijn eigen kledingkast opvullen met spullen waar ik van hou!

-

Heb je een favoriet item van deze collectie? Als een meisje één musthave deze lente moet hebben, wat zou het dan zijn?

Ik houd van blazers. We hebben in elke collectie een blazer, maar elke keer passen we de blazer net even een klein beetje aan. In deze collectie hebben we een biker jacket ontworpen, die ikzelf echt super mooi vind. Het was ‘t meest gevraagde item van mijn vriendinnen!

Als we het nu toch hebben over items waarmee je kan opvallen, wat was jouw laatste opvallende item?

Ik denk mijn schoenen..! Ik heb net een paar bruine Louboutins gekocht; ik had echt nieuwe nodig. Ik draag nu namelijk een paar van Miu Miu maar die droeg ik haast elke dag, dus deze nieuwe Louboutins zijn eigenlijk een vernieuwde versie van mijn oude Miu Miu’s.

-

Ik zou het graag over de do´s en don’ts willen hebben. Ik zal een aantal hippe lente trends noemen en dan mag jij zeggen of het een do of dat het een don´t is. Laten we beginnen met: de knie sokken.

Oei.. Ik vind kniesokken heel mooi staan bij een editorial look. Wanneer ik aan kniesokken denk, dan moet ik altijd denken aan een scène van Sex and the City waarin Carrie ze draagt met hakken, wat echt super mooi staat! Zelf heb ik het ook een keer geprobeerd na te doen, alleen lukte het mij helaas niet… Het zou leuk kunnen staan wanneer de kniesokken net boven je laarzen uitkomen, maar ik kan je vertellen dat bijna niemand de look van Carrie kan kopiëren.

En wat vind je van de trend die geïnspireerd is op lingerie? Zoals een beha-achtig topje?

Een absolute do! Ik ben verliefd op die trend. Wat ik zo leuk vind aan de trend is dat ik dat eigenlijk liever draag dan echte lingerie. Bij deze trend is het ook belangrijk om de lingerie in laagjes te dragen, zodat je bijvoorbeeld een stukje onder je topje ziet verschijnen en een ander stukje net boven je topje uit ziet komen. Het geeft een hele vrouwelijke look. Je moet het natuurlijk niet overdrijven met teveel laagjes!

-

Wat denk je van ”Double Denim” oftewel spijkerstof op spijkerstof dragen? Bijvoorbeeld een jeans jack op een denimbroek?

Persoonlijk vind ik dit een echte don’t. Ik kan geen denim op denim dragen. Er zijn meestal een of twee trends in een seizoen die ik echt niet snap, en dit is zeker een van die trends. Het is moeilijk om te combineren en er dan nog vrouwelijk uit te zien.

En de water color prints

DO! Ik ben helemaal weg van deze printjes. Ik vind het een erg romantische print en het is zeker tijdloos. Ik heb haast té veel van deze prints in mijn collectie gestopt. Samen met Kohl’s gingen we shoppen voor prints voor in de lente collectie. Ik koos voor bijna elke stof met watercolor prints. Gelukkig hield Kohl’s mij tegen, anders bestond de hele collectie uit die printjes!

-

De watercolor print op de catwalk bij Cynthia Rowley

-

En… hot pants?

De hot pants vind ik ook mooi in een editorial look. Yves Saint Laurent heeft een look gecreëerd die echt super mooi staat bij een model maar je zou het niet elke dag kunnen dragen. Ik zou het als een onderkant van een bikini dragen want als je een hot pants draagt wanneer je naar een club gaat, lijk je net een van de dansers binnen in die club, maar wanneer je het op het strand draagt staat het super cute!

Neem een kijkje op de site van Kohl’s om de collectie van Lauren Conrad te bekijken.

door Shelley

Bron: Glamour