Celebs

American Idol transformaties

Soms zie je celebrities enorm veranderen qua kledingstijl. Dit maken we ook mee bij de dames en heren die meededen aan American Idol. Carrie Underwood is bijvoorbeeld van een doodgewoon meisje omgetoverd tot een superster. Girlscene laat jullie de grootste transformaties zien!

-

Carrie Underwood

De 26-jarige Carrie Underwood van Oklahoma is omgetoverd van een doodgewoon meisje tot een superster. In seizoen vier won ze American Idol en met haar nummer ”Ever Ever After” voor de film Enchanted brak ze internationaal door. Zoals Simon Cowell zegt: ”het is een gevoel voor stijl, weten wie je bent en een uniek persoon zijn. We kunnen er ook niet om heen draaien want Carrie kan goed zingen.” Op de linkerfoto kun je zien hoe ze eruit zag toen ze net American Idols gewonnen had. Met een leuke maar vrij simpele top en een spijkerbroek loopt Carrie op de rode loper. Op het rechter plaatje zie je haar als een jonge vrouw schitteren. De kleur rood staat haar erg goed en de aandacht gaat direct naar de diepe v-hals en haar brede tailleriem. Haar figuur komt goed tot zijn recht. Wat fame allemaal wel niet met je kan doen!

-

Kelly Clarkson

Een nog gewoner meisje was Kelly Clarkson. Nadat ze American Idol won, is ze veranderd in een mooie volwasse vrouw. De jonge, vrije meid met een top waarbij je de buik kan zien, rok waardoor het lijkt alsof ze korte benen heeft en sandalen die ze waarschijnlijk alleen droeg omdat ze comfortable zaten, is verdwenen. De Kelly van nu (zie rechter plaatje) is een mooie vrouw geworden, maar is wel nog steeds zichzelf. Een simpel zwart jurkje met bijpassende hakken geven haar een moderne uitstraling maar tegelijkertijd ook iets serieus. Ook haar haarkleur is veranderd. De lichtere kleur geeft haar een warmere uitstraling. Duimpjes omhoog voor Kelly!

-

Adam Lambert

Adam Lambert won American Idols in seizoen acht. Waarschijnlijk is Adam een van de meest aparte winnaars tot nu toe. Hij is veranderd van een punk type naar een verfijnde man. Nouja, hij draagt wel meer make-up. Toch kun je zien dat zijn punk look niet compleet verdwenen is. Door middel van zijn zwarte nagellak, (en zijn make-up dus), ringen en de aparte schoenen blijft hij toch zichzelf!

-

Jennifer Hudson

In het derde seizoen van American Idol eindigde Jennifer Hudson op de zevende plek, misschien is het ook maar goed geweest want ze is bekender dan de uiteindelijke winnaar van seizoen drie van American Idol: Fantasia Barrino. Jennifer Hudson won een Oscar, Golden Globe en een SAG Award voor haar rol in Dreamgirls. In de film Sex and the City en Dreamgirls konden we zien dat Jennifer niet alleen kei goed kan zingen, maar ook nog eens kan acteren. Jennifer is veranderd van een meid zonder gevoel voor kledingstijl tot een zelfverzekerde, mooie, klassieke en jonge vrouw. De jurk brengt haar mooie rondingen naar voren en zwart staat natuurlijk altijd goed. De riem accentueert haar taille en de glinsterende ketting maakt het plaatje compleet.

-

Katharine McPhee

Waarschijnlijk heeft Katharine één van de grootste transformaties gehad. Je zou haar op het rechter plaatje haast niet herkennen. Katharine won seizoen vijf van American Idol en is een compleet ander persoon sinds haar auditie. Voor haar tweede album, blondeerde de 25-jarige Katharine haar haar van donkerbruin naar blond en is het ook een heel stuk korter. Door haar nieuwe coupe lijkt haar gezicht slanker, niet alleen dat, ze lijkt in het geheel slanker. Zou ze afgevallen zijn? Of zou het door haar zwarte jumpsuit komen? In ieder geval lijken haar benen langer doordat ze het accent net boven haar heupen legt. Ze maakt de jumpsuit af met de armbandjes om haar linkerpols. Nog steeds simpel, maar net iets moderner en mooier!

-

Jordin Sparks

Jordin Sparks werd meteen bekend door haar eerste hit met Chris Brown. In het linker plaatje draagt ze een spijkerbroek, een simpele top en een spijkerjasje, maar op het rechterplaatje draagt ze een jurk waarbij haar figuur beter uitkomt. Zo lijkt ze namelijk een stuk slanker, laat ze ook eens die mooie benen zien en zorgen de net iets langere mouwen ervoor dat het klein beetje vet niet zichtbaar is. Haar haar is ook naar een ander kleurtje gegaan. Zo had ze eerst nog een mix van bruine kleuren en is het nu volledig zwart.. wat veel mooier is, vinden wij!

-

Diana DeGarmo

Misschien iets minder bekend onder de Nederlanders, maar Diana was pas 16 jaar oud toen ze meedeed aan American Idol. Nadat ze die periode had afgesloten begon ze met acteren. Zo speelde ze in de musical Hairspray op Broadway. Hierdoor veranderde ook meteen haar look. Van girliegirl naar een vrolijke, jonge vrouw. Op het linkerplaatje draagt ze een korset waardoor haar borsten geaccentueerd worden. Alleen lijkt ze door de spijkerbroek nogal breed bij haar heupen. Verder is het wel een slimme zet van Diana geweest door geen skinnyjeans te dragen. Je benen lijken (wanneer deze iets dikker zijn) mooi slank als je een jeans draagt met wijde pijpen. Ze behoudt haar girly look door roze hakken te dragen gemixt met een paarse jurk. Wat haar een mooiere uitstraling geeft, is haar nieuwe coupe. Het is niet té gestijld (zoals te zien op het linker plaatje), met een mooie slag en glans ziet ze er gelijk een stuk beter uit. Wil je een nummer van haar beluisteren? Luister het nummer ”Emotional” hier.

-

Justin Guarini

Hij stond in de finale met Kelly Clarkson en hoewel iedereen dacht dat Justin zou gaan winnen, ging Kelly er uiteindelijk toch met de prijs mee vandoor. Hij stond bekend om zijn vele krullen en natuurlijk om zijn zangkunsten. Nadat hij het opnam tegen Kelly Clarkson, begon Justin een eigen productie bedrijf. Het bedrijf heet: Justice Entertainment. In het jaar dat Justin meedeed aan American Idol (zie linker plaatje) was hij al hip gekleed. Sinds denim op denim in 2010 helemaal hip is… liep Justin dus helemaal voor op de fashiontrends!
Justin heeft zijn look veranderd want bij een eigen productiebedrijf hoor je er wel goed uit te zien, natuurlijk. Hij draagt nu voornamelijk nog pakken, stropdasjes en lakschoenen. Ook heeft hij zijn haar anders zitten. Óf hij is naar de kapper geweest en heeft zijn bos krullen af laten knippen óf hij heeft een pot gel in zijn haar gegooid. Girlscene gokt het eerste!

Wat vinden jullie van de makeovers? Zijn de celebrities erop vooruit gegaan?

door Shelley