Celebs

Modeflaters van Mischa Barton

Soms heeft Mischa Barton een leuke outfit aan, maar soms slaat ze de plank volledig mis. Girlscene koos haar slechtste outfits uit en zette ze op een rijtje.

-

Mischa Barton ziet er soms heel leuk uit, maar dit keer heeft ze de verkeerde stylist aangenomen…

-

Ze draagt een hele stoere jas alleen wel totaal verkeerd gecombineerd met de kleur van het jurkje.

-

Hoewel huidtinten helemaal hip zijn tegenwoordig, kan Mischa Barton dit misschien maar beter niet doen. Vreemde jurk…

-

Door deze outfit lijkt Mischa dikker dan dat ze werkelijk is. Ze legt namelijk het accent op haar heupen en de panty schijnt erg door. Ook haar rode lippen en haar blonde haren doen haar niet goed, ze lijkt hierdoor erg bleek. Jammer!

-

Op de meeste foto’s kunnen we zien dat Mischa erg van items houdt waar het accent op haar taille wordt gelegd. Alleen lijken haar heupen hierdoor breder en haar benen hierdoor dikker. De schoenen zijn wel een eyecatcher maar op een verkeerde manier, helaas.

-

Once again het accent op haar taille. Ze draagt dan wel de kleuren van nu, maar dit is is precies wat we niet willen zien….

-

Te veel van het goede! In deze jurk lijkt het alsof ze zwanger is. Ook staat de make-up die Mischa draagt haar niet goed. Daarbij is het belangrijk dat je niet té veel sieraden draagt. Mischa had kunnen kiezen voor óf een ketting óf een hoofdbandje.

-

Ook al mocht deze outfit dan voor een scène in Law and Order zijn, het is een van de slechtste outfits van Mischa tot nog toe. En bontjas, paarse panty, bloemetjesjurk en witte hakken is absoluut een misser. Ook is de v-hals van het jurkje te laag voor Mischa, je kunt zo haar borsten (deels) zien wat het nogal ordinair maakt.

-

Aan de ‘bovenkant’ valt deze outfit van Mischa best wel mee. Alleen zijn de schoenen een totale misser. Doordat ze een best korte jurk draagt, kan ze het beste mooie pumps hieronder dragen. Door deze boots lijkt het alsof ze hele korte benen heeft en dat is echt zonde!

door Shelley